YEREL HABERLER - 25 Kasım 2015 Çarşamba 14:13

Başkan Bakıcı Öğretmenlerle Buluştu

A
A
A
Başkan Bakıcı Öğretmenlerle Buluştu

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu.
24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Selçuk ilçesinde de düzenlenen programlarla kutlandı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da, ilçedeki okulları ziyaret etti. Okullarda öğretmenlerle bir araya gelen Bakıcı, eğitimcilerle bol bol sohbet ederek çeşitli hediyeler dağıttı. Selçuk Belediyesinin Öğretmenler Günü için hazırladığı etkinliğe de katılan Bakıcı, öğretmen olmanın en önemli özelliğinin zor koşullarda doğruları söyleyebilmek olduğuna dikkat çekti. Bir dönem öğretim görevlisi olarak da görev yapan Başkan Bakıcı, "Biz öğretmenler olarak, her zaman her koşulda doğruları söyleyerek, örnek oluşturarak, ahlaklı, ilkeli, samimi, dürüst davranarak bunu en iyi şekilde ortaya koymaya devam edeceğiz" dedi. Bakıcı, öğretmenliğin çok farklı bir duygu olduğuna dikkat çekerek, "Hepimizin bildiği gibi Öğretmenler Günü, 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mekteplerinin oluşturulması ve Başöğretmenliğin Mustafa Kemal Atatürk’e verilmesiyle 1981 yılından itibaren kutlanan bir gündür. En büyük öğretmen de Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bizler de tüm öğretmenler olarak onun izinden yürüyerek devam ediyoruz ve etmekte de kararlıyız. Onun ilkelerini daima en yükseğe çıkartmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.
SANAT EVİNDEN ÖZEL KONSER
Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, Şef Neyzen Murat Gezer’in hazırladığı Selçuk Belediyesi korosu izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Murat Gezer eşliğinde önce çocuk korosunun sahne aldığı etkinlikte, çocukların seslendirdikleri türküler beğeni toplarken, yine Selçuk Belediyesi korosunda yer alan Selçuklu amatör ses sanatçılarının seslendirdikleri Türk halk müziği ve Türk sanat müziği şarkıları büyük alkış aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir