EKONOMİ - 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:34

Dünyanın en mutlu işi ödüle doymadı

A
A
A
Dünyanın en mutlu işi ödüle doymadı

Hakkında hiç şikayet olmaması nedeniye "Tüketici Tavsiye Ödülü"nün sahibi olan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün de dünyanın en iyi lezzeti seçtiği Waffle’cı Akın, bu kez Singapur’dan ödülle döndü.

Hakkında hiç şikayet olmaması nedeniye "Tüketici Tavsiye Ödülü"nün sahibi olan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün de dünyanın en iyi lezzeti seçtiği Waffle’cı Akın, bu kez Singapur’dan ödülle döndü. Singapurlu ithalatçıların en iyi satın alma kararlarını verebilmeleri için düzenlenen Lezzet Ödülü’nde altın madalyaya layık görüldü.


"Waffle Mutluluktur" sloganıyla 28. şubesini Alaçatı’da hizmete açan Waafle’cı Akın, ödül yağmuruna tutuldu. İlk ödülünü 2012 yılında Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nden alan Waffle’cı Akın, hiç şikayet gelmemesi nedeniyle “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosuna hak kazandı. 2017 yılında ise yine aynı derneğin "Tüketici Ödülü" olan “Altın Marka”ya layık görülen Waffle’cı Akın, aynı yıl kalite ve lezzetini dünya genelinde ilan etti. Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün Belçika’da düzenlediği ve 120 ülkenin 2 binin üzerinde ürünle katıldığı yarışmada "Üstün Lezzet Ödülü"ne layık görüldü. Böylece Waffle’ın ana vatanı Belçika’yı lezzet konusunda tahtından indirdi.


Waffle’cı Akın, geçtiğimiz 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü’nde bir ödül daha kazandı. Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’nin düzenlediği yarışmada Avrasya Kalite Ödülü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta ise Waffle’cı Akın bir uluslararası ödüle daha hak kazandı. İthalatçılara en iyi lezzete giden yol haritasını sunmak için Singapur Gazetesi öncülüğünde düzenlenen Singapur Lezzet Ödülü yarışmasında altın madalyanın sahibi oldu.



Dünyanın en mutlu işi


Waffle’cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren, hem tüketiciler hem sektör hem de lezzet düşkünleri tarafından aldıkları ödülün bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Yıl sonuna kadar 50 şubeye çıkma hedefleri olduğunu belirten Geren, girişimcilere kapılarını açtıklarını belirterek "İşimizi mutlulukla yaptığımız gibi bunu paylaşmak da istiyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde bu mutluluğu görmek istiyoruz. Çünkü 7’den 70’e herkesin sevdiği bu lezzet ödüle doymadığı gibi yatırımcıyı da mutlu edecek potansiyele sahip. Dünyanın en iyi lezzetiyle dünyanın en mutlu insanı olmak isteyen herkese kapımız açık" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yakın zamanda iadeyi ziyaret konusunda mutabık kalındığı, milli bayramlar bir araya gelinmesi konusunda anlaşıldığı ifade edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu. AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel ile yakın zamanda iadeyi ziyaret konusunda mutabık kalındığı milli bayramlar bir araya gelinmesi konusunda anlaşıldığı ifade edildi. Kaynaklar, ikili arasında yeni anayasa konusunun da konuşulduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değişen şartlara göre anayasanın güncellenmesi gerektiğini söyledi. Kaynaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a CHP Genel Başkanı Özel’e 15 Temmuz gecesi gösterdiği direniş için teşekkür ettiği, Özel’in ise, “Tiyatro olduğunu hiç düşünmedim” dediği ifade edildi. CHP Genel Başkanı Özel, 28 Şubat davasında hüküm giyen mahkumlara ilişkin talebini ilettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise değerlendirilelim dediği öğrenildi. Özel’in Gezi davası yargılamasında 18 yıl hapis cezası alan Avukat Şerafettin Can Atalay ve Osman Kaval’a konusunu ilettiği öğrenildi. Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mülakatların kaldırılması yönünde talepte bulunduğu ifade edildi. Erdoğan ayrıca seçim başarısından dolayı CHP Genel Başkanı Özel’i tebrik ederek, "Sizin başkanlığınızda ivmelenen bir süreç var" dediği belirtildi.
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.