ASAYİŞ - 28 Eylül 2020 Pazartesi 18:44

Çalışanın iş yeri sahibini silahla vurma anı kamerada

A
A
A
Çalışanın iş yeri sahibini silahla vurma anı kamerada

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan silahlı kavgada bir çalışan iş yeri sahibini silahla ağır yaralarken, olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan silahlı kavgada bir çalışan iş yeri sahibini silahla ağır yaralarken, olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Çalışanın iş yeri sahibini silahla yaraladığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.


Bornova ilçesinde Küçük Park adıyla bilinen Kazım Dirik Mahallesi 161. Sokak’ta meydana gelen silahlı kavgayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İddiaya göre, sayısal bayi işleten A.E.B. ve çalışanı Ç.M., birkaç gün önce kasada eksik para çıkması sonucu tartıştı. Tartışmada iş yeri sahibi A.E.B., çalışanı Ç.M.’yi hırsızlıkla suçladı ve parayı getirmesi konusunda anlaşma yaptı. Bugün Ç.M.’nin parayı getirdiği esnada bir tartışma daha çıktı. Çıkan tartışma sonucunda Ç.M., iş yeri sahibi A.E.B.’ye yanında getirdiği silahla 6 el ateş ederek iki yerinden vurdu. Tüm bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ç.M.’yi suç aleti silahla beraber yakaladı. Yaralı A.E.B. ise 112 sağlık ekiplerince Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı A.E.B’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Nihat Tokat: "Projeleri hayata geçirebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım var" Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Nihat Tokat, "Şeref ve doğruluğun bir Fenerbahçe çizgisi olduğu algısını camiamız ve ülkemizin hak ettiği gibi tekrar güçlendirmek için şevkle çalışacağımızı beyan ederim. Ekibimle birlikte tüm projeleri hayata geçirebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Çok genç bir ekibim var, çok iyi Fenerbahçeliler" dedi. Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılıyor. Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Nihat Tokat, "Yüksek Divan Kurulu başkanlığı onur ve ayrıcalığına talibim. Şeref ve doğruluğun bir Fenerbahçe çizgisi olduğu algısını camiamız ve ülkemizin hak ettiği gibi tekrar güçlendirmek için şevkle çalışacağımızı beyan ederim. Ekibimle birlikte tüm projeleri hayata geçirebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Çok genç bir ekibim var, çok iyi Fenerbahçeliler. Fenerbahçe’ye tutkuyla aşığım. Tuttuğum değil, tutulduğum takımdır Fenerbahçe. Geride kalan 2 sene boyunca bize muhteşem bir divan başkanlığı yapan Uğur Dündar ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sizleri özleyeceğiz. Uğur Dündar’dan aldığımız, hissettiğimiz her toplantımızda Atatürk’ü iliklerimize kadar işledi. Bize onu öyle bir anlattı ki ben de eğer seçilirsem aynı onun yolundan gideceğim. Sosyal faaliyetleri arttırmak için atölye, resim kursları, fotoğraf kursları bunlar ücretsiz olacak. Faruk Ilgaz Tesisleri 17-18 saat yaşayan bir yer olacak mottomuz bu. Genel kurullarımız çok uzun sürede geliyor. Bunu da 45 günde bir yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.