YEREL HABERLER - 03 Ocak 2013 Perşembe 13:14

BAŞKAN İNCE, PERSONELİNİN VE YAŞLILARIN YENİ YILINI KUTLADI

A
A
A
BAŞKAN İNCE, PERSONELİNİN VE YAŞLILARIN YENİ YILINI KUTLADI

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, gündüz spor okullarında kurs gören sporcular ve belediye personeliyle yeni yıl kutlaması yaptı, akşam da yaşlı bakımevinde kalan yaşlıların yeni yılını kutladı, hediyeler verdi.
Başkan Mustafa İnce, yeni yılı bir dizi etkinliğe katılarak kutladı. Güzelbahçe Spor Salonu`nda belediye personeliyle spor okullarına devam eden sporcuların ve kadınların yer aldığı yılbaşı partisine katıldı. Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan`ın da katıldığı yılbaşı partisinde konuşan Başkan İnce, ``Yeni yılın Güzelbahçemize, İzmirimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni yılın sağlık, mutluluk, barış ve adelet getirmesini diliyorum. Hep birlikte daha üretken, daha başarılı bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum`` dedi. Başkan İnce gece CHP Parti Okulu`nda eğitim gören ``Sevgi Grubu``nu oluşturan partililerle birlikte Çiçek Yaşlı Bakımevi`ne giderek, burada kalan yaşlıların yeni yılını kutladı. Yaşlılara kadınların ürettiği yün patiklerden hediye eden İnce, daha sonra yeni yıl pastası kesti, yaşlılara sağlık ve uzun ömür dileğinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.