YEREL HABERLER - 11 Şubat 2014 Salı 14:17

90 Yaşında Chp Rozeti Taktı

A
A
A
90 Yaşında Chp Rozeti Taktı

Memleketin durumunun sürekli kötüye gittiğini ve Türk halkının Atatürk’ün partisi olan CHP çatısı altında birleşmesi gerektiğini ifade eden 90 yaşındaki Malik Ejder Doğanlı, “Ülkede cumhuriyet bile tartışılır hale geldi. Biz cumhuriyeti kurmak için ne bedeller ödediğimizi bilseler şimdiki gençler CHP’nin kapısında yatıp kalkarlar. Atatürk cumhuriyeti gençlere emanet etti, biz de Atatürk’ün gençleriyiz. 90 yaşında olsak da söz konusu memleket ise bastonumuzla sahaya ineriz, meydanlara çıkarız, Atatürk’ümüze de sahip çıkarız” şeklinde konuştu.
DOĞANLI, “BİZ ATATÜRK’ÜN GENÇLERİYİZ”
Kendilerinin Atatürk gençliği olduğunu söyleyen 90 yaşındaki dede, “Memleket olarak öyle bir döneme geldik ki ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ demek neredeyse suç sayılacak. Halbuki o söz için biz yedi düvelle savaştık. Şimdi ki gençler o dönemleri görselerdi bugünün kıymetini daha iyi anlarlardı. O kötü günleri bir daha yaşamamak için gelip CHP rozetimi taktım. Seçim çalışmalarına da elimden geldiği kadar aktif bir şekilde katılacağım. Atatürk’ün partisini iktidara taşıyacağız” dedi.
“YÜREĞİNDE ATATÜRK SEVDASI OLAN HER İNSAN GENÇTİR”
Yüreğinde Atatürk ve cumhuriyet sevdası taşıyan insanların her yaşta genç olduklarını ifade eden Doğanlı, “İnsanın yaşı önemli değil. Yüreğinde vatan, millet, Atatürk, cumhuriyet ve özgürlük sevdası varsa insan her yaşında gençtir. Atatürk’ümüze sahip çıkmak için tüm gençlerimizi CHP’ye davet ediyorum. Bu ülke çok büyük zorluklarla, yokluk içinde kuruldu. O günleri tekrar yaşamamak için CHP ve Atatürk çatısı altında bir araya gelelim” şeklinde konuştu. Doğanlı’nın rozetini CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel taktı. Rozet takma töreninde duygusal anlar yaşandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir