YEREL HABERLER - 13 Şubat 2014 Perşembe 12:11

Ak Partili Adnan Yılmaz "halk Günü" Geleneğini Sürdürüyor

A
A
A
Ak Partili Adnan Yılmaz "halk Günü" Geleneğini Sürdürüyor

(FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, ilçe başkanlığı döneminde uyguladığı ve halen sürdürdüğü ‘halk günü’ programı kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi. Talep ve sorunlara anında çözümler üreten Yılmaz, “Yasalar ve mevzuatlar çerçevesinde gücümüzü halkın yararına kullanmaktayız” dedi.
AK Parti Çiğli İlçe Binası’nda yoğun katılımın yaşandığı programda Çiğlilerle buluşan Adnan Yılmaz, Çiğlililerin eğitim, sağlık, işsizlik gibi alanlarda oldukça ciddi sorunlarının olduğunu söyledi. Toplantıya katılanlarla teker teker ilgilenen Yılmaz, “Bizim siyaset çizgimiz uzlaşı üzerine. Sosyal devlet anlayışı bunu gerektirir. ’Halka hizmet Hak’ka hizmet’ anlayışını benimseyerek bu yola çıktık. Her alanda katılımcı, adaletli, şeffaf ve sürekli gelişme hedefleyen görüşümüzle Çiğli’yi modern bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.
Çiğli’de AK Parti ile birlikte sosyal belediyecilik dönemini başlatacaklarını söyleyen Yılmaz, “Ayrım gözetmeksizin katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımızla İzmir’de örnek bir kent oluşturacağız. Çiğli’nin kaynaklarını bilinçli kullanarak ilçenin değerlerini geliştireceğiz” dedi.
Çiğli’nin kangren olmuş sorunlarının bir an önce çözülebilmesi için AK Belediyecilik anlayışının şart olduğunu belirten AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’de belediye yönetimi ile vatandaşı kucaklaştıracaklarını söyledi. Halkın birlik ve beraberlik içinde ortak hareket edebilmesi için hizmet çıtasını en yüksek seviyeye taşıyacaklarını belirten Yılmaz, şunları söyledi;
“Kişisel hesapları olan yöneticilerin yarattığı mutsuz ve umutsuz bir ilçe istemiyoruz. Dolayısıyla her mahalleye semt evleri ve danışma merkezleri kurup, buralarla sürekli iletişim halinde olacağız. Kent kimliğini kentliyle birlikte kazanacağız. Çiğli’nin bölünmüş ve parçalanmış yapısını düzeltmek için sivil toplum örgütlerimizle iletişimimizi güçlendireceğiz. İlçemizde istihdam olanaklarını sonuna kadar zorlayıp işsizliğe yenilmeyeceğiz. Daha çok gayret edecek, daha çok çalışacak ve beklenen değişimi Çiğli’de mutlaka gerçekleştireceğiz.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.