YEREL HABERLER - 18 Mart 2014 Salı 02:31

Karşıdan Karşıya Geçmek İsteyen Engelli Vatandaşa Otomobil Çarptı

A
A
A
Karşıdan Karşıya Geçmek İsteyen Engelli Vatandaşa Otomobil Çarptı

Tire’de Fatih Sultan Mehmet çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen 63 yaşındaki Gani Anamaslı karşıdan kaşıya geçmek isterken otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi
İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Gani Anamaslı (63) hayatını kaybetti. İddiya göre, akşam saatlerinde İnönü Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta yolun karşısına geçmek isteyen Gani Anamaslı isimli akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen yaşlı adama, tarım sektöründe bir firmada çalıştığı öğrenilen L.H (37) yönetimindeki 35 YKD 05 plakalı özel araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle karayolunda yaklaşık 50-60 metre sürüklenen Anamaslı olay yerinde feci şekilde can verdi. Talihsiz adamın organları karayoluna saçıldı. Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen otomobil ise yoldan çıkarak, şarampole uçtu.
“Ben çarpmadım”
Göz altına alınan otomobil sürücüsü L.H, verdiği ifadede yaşlı adama çarpmadığını belirterek, “Karayolunda normal hızla seyrederken, aniden yolun ortasında hareketsiz bir şekilde yatmakta olan birini gördüm. Çarpmamak için ani bir hareketle direksiyonu kırdım. Bu esnada yoldan çıkarak, tarlaya uçtum” dedi. Kazayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Tire polisi, yaşlı adama başka bir aracın çarpmış olabileceği ihtimalini değrlendirmeye aldı. Uzun uğraşlar sonucu kimliği yakınları tarafından tesbit edilen Anamaslı’nın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Tire Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.