YEREL HABERLER - 09 Nisan 2014 Çarşamba 12:54

Ekoloji İzmir & Olıvtech’e Alım Heyetleri Geliyor

A
A
A
Ekoloji İzmir & Olıvtech’e Alım Heyetleri Geliyor

Bu yıl 10-13 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenen Ekoloji İzmir-5’inci İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Olivtech-4’üncü Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nda, yurtdışından gelen alım heyetleri katılımcı firmalarla buluşacak. İZFAŞ tarafından konaklaması karşılanan fuarlara, Birleşik Arap Emirlikleri, Filistin, İran, Irak, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Yemen, Yunanistan’dan alım heyetleri gelecek. Ekonomi Bakanlığı kanalıyla ABD ve Brezilya’dan Olivtech Fuarı’na gelecek firmalar Ekoloji İzmir Fuarı’nı da ziyaret edecek.
Her iki fuar için İZFAŞ tarafından yapılan alım heyetleri çalışmalarının yanı sıra Olivtech Fuarı için de Ekonomi Bakanlığı alım heyeti programı kapsamında özel çalışma yapıldı.
Ulusal ve uluslararası hedef pazarlarda tanıtım ve alıcı çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “Öncelikli hedeflerimizden biri fuarlarımızın yabancı ziyaretçi sayısını her geçen yıl artırmaktır. Yerli ve yabancı sektörün buluşma noktası haline gelen Ekoloji İzmir & Olivtech’in katılımcılarımıza bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.
Profesyonel ziyaretçi ve son tüketiciye açık olarak gerçekleştirilen ve giriş ücreti 5 TL olan Olivtech & Ekoloji İzmir, 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir