SPOR - 24 Eylül 2025 Çarşamba 13:02

Altay’da Yusuf Şimşek’in ekibi belli oldu

A
A
A
Altay’da Yusuf Şimşek’in ekibi belli oldu

Teknik direktör Ramazan Kurşunlu’nun yerine Altay’ın başına geçen Yusuf Şimşek’in teknik ekibi belli oldu.


TFF 3. Lig 4. Grup’ta ilk 3 haftada galibiyetle tanışamayan ve 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Altay’da geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ramazan Kurşunlu istifa etti. Bu ayrılık üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, takımın başına deneyimli çalıştırıcı Yusuf Şimşek’i getirdi. 50 yaşındaki çalıştırıcı, imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı ve teknik ekibini de belirledi. Böylece Şimşek’in ekibinde; Yaşar Işık, Cevdet Göç, Engin Çatır ve Onur Nasuhoğulları yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Evrensel Heper atletik performans antrenörü olurken Kıvanç Bozkurt ise kaleci antrenörü olacak.



Altay’dan TFF ziyareti


İzmir’in köklü ekiplerinden Altay Spor Kulübü Başkanı Sinan kanlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti. Konuyla ilgili siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Başkanımız Sinan Kanlı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan Ziyarette yönetim kurulu üyelerimiz ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Şahin’de hazır bulundu.


Altay’ın orta ve uzun vade projelerinden bahseden Başkanımız Sinan Kanlı’ya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Altay ve Yönetim Kurulumuz için yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu" ifadelerine yer verildi.



Altay’da Yusuf Şimşek’in ekibi belli oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Van’da sokak köpeği dehşeti: 11 yaşındaki çocuk parçalamaktan son anda kurtuldu Van’ın Muradiye ilçesinde okul çıkışı 5 başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki çocuk, çevredeki bir servis şoförünün müdahalesiyle ölümden döndü. Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 16.30 sıralarında Muradiye ilçesi Gönderme Mahallesi’nde meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonra evine gitmek üzere yola koyulan 11 yaşındaki Y.A. isimli çocuğa bir anda çevresini saran 5 başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeklerin arasında kalarak dehşeti yaşayan küçük çocuk, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı ısırık darbeleriyle ağır yaralandı. Saldırı esnasında tesadüfen bölgeden geçmekte olan bir okul servisi şoförü, durumu fark ederek hemen müdahale etti. Şoförün çabalarıyla köpeklerin elinden kurtarılan çocuk olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda derin yaralar ve diş izleri bulunan çocuğun sağlık durumunun takip edildiği öğrenildi. Hastanede çocuklarının iyileşmesini bekleyen aile ve yakınları ise bölgedeki başıboş köpek sorununa dikkat çekerek yetkililerden taleplerini dile getirdi. Daha önce benzer bir olayda hayatını kaybeden Hamza’yı hatırlatan aile fertleri, "Kendi çocuklarımızın da ölmesi mi gerekiyor? Bu soruna artık kalıcı bir çözüm bulunmalı" diyerek tepkilerini dile getirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.