SPOR - 05 Ağustos 2025 Salı 12:15

Ege Üniversitesi Futbol Takımı Avrupa’nın en iyi 4 takımı arasında yer aldı

A
A
A
Ege Üniversitesi Futbol Takımı Avrupa’nın en iyi 4 takımı arasında yer aldı

İtalya’nın Camerino kentinde düzenlenen Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonasında (EUSA Football 2025) Türkiye’yi temsil eden Ege Üniversitesi Futbol Takımı dördüncü oldu.


Ege Üniversitesi (EÜ) Futbol Takımı, İtalya’nın Camerino kentinde düzenlenen 2025 Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası (EUSA Football 2025)’nda gösterdiği başarılı performansla göz doldurdu. Ege Üniversitesi Futbol Takımı, yarı finale yükselme başarısı göstererek Granada Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Granada Üniversitesi, Ege Üniversitesi Futbol Takımını son penaltı atışıyla mağlup etti. Şampiyonada üçüncülük maçına çıkan Ege Üniversitesi Futbol Takımı, Rouen Üniversitesine yenilerek turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.


Elde edilen başarıdan dolayı takımı tebrik eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, "İtalya’nın Camerino kentinde düzenlenen Avrupa Üniversiteler Futbol Müsabakasında ülkemizi başarıyla temsil ederek Avrupa’nın en iyi dört takımı arasına giren Ege Üniversitesi Futbol Takımımızı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum" dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.