ASAYİŞ - 24 Haziran 2025 Salı 10:03

İzmir sokaklarında tekmeler, yumruklar konuştu

A
A
A

İzmir’in Buca ilçesinde jandarmaya ve polise küfür eden 1 kişi, eşi olduğu düşünülen kadının yanında vatandaşlardan meydan dayağı yedi. Balçova ilçesinde bir belediye işçisi ise henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan tartışma sonrası 2 kadın tarafından darbedildi. Kavga anları vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Dün, İzmir’in Buca ve Balçova ilçelerinde hareketli dakikalar yaşandı. Buca ilçesi Adatepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı 1 kişi, yanında karısı varken 1 kişiyle tartıştı. İddiaya göre, karşıdaki kişinin jandarma personeli olduğunu söylemesinin ardından şüpheli, jandarmaya ve polise küfürler savurdu. Bunun ardından çevrede tartışmayı ayırmaya çalışan vatandaşlar tarafından meydan dayağı yedi.

İzmir sokaklarında tekmeler, yumruklar konuştu

Hem dövdü hem kameraya aldı

Balçova ilçesi Ata Caddesi’ndeki olayda ise Balçova Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen M.Ç., caddede bulunan 2 kadın ile tartışmasının ardından, kadınlar tarafından darbedilmeye başlandı. Belediye çalışanı adama yumruklar ve tekmelerle saldıran kadınlar, araya girmeye çalışan vatandaşlara da saldırmaya başladı. Bir ara belediye çalışanı adama elindeki temizlik fırçasıyla da vuran kadınlar, hızını alamayıp belediye personelinin motosikletini de yere düşürdü ve üzerindeki eşyalara zarar verdi. Kadınlardan birisinin saldırı anında olay anını cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı görüntüler de ortaya çıktı. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek kadınları gözaltına alırken, hafif yaralanan belediye personeli M.Ç., Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İzmir sokaklarında tekmeler, yumruklar konuştu

Ali İhsan Çiftçi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.