ASAYİŞ - 24 Haziran 2025 Salı 10:03

İzmir sokaklarında tekmeler, yumruklar konuştu

A
A
A

İzmir’in Buca ilçesinde jandarmaya ve polise küfür eden 1 kişi, eşi olduğu düşünülen kadının yanında vatandaşlardan meydan dayağı yedi. Balçova ilçesinde bir belediye işçisi ise henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan tartışma sonrası 2 kadın tarafından darbedildi. Kavga anları vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Dün, İzmir’in Buca ve Balçova ilçelerinde hareketli dakikalar yaşandı. Buca ilçesi Adatepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı 1 kişi, yanında karısı varken 1 kişiyle tartıştı. İddiaya göre, karşıdaki kişinin jandarma personeli olduğunu söylemesinin ardından şüpheli, jandarmaya ve polise küfürler savurdu. Bunun ardından çevrede tartışmayı ayırmaya çalışan vatandaşlar tarafından meydan dayağı yedi.

İzmir sokaklarında tekmeler, yumruklar konuştu

Hem dövdü hem kameraya aldı

Balçova ilçesi Ata Caddesi’ndeki olayda ise Balçova Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen M.Ç., caddede bulunan 2 kadın ile tartışmasının ardından, kadınlar tarafından darbedilmeye başlandı. Belediye çalışanı adama yumruklar ve tekmelerle saldıran kadınlar, araya girmeye çalışan vatandaşlara da saldırmaya başladı. Bir ara belediye çalışanı adama elindeki temizlik fırçasıyla da vuran kadınlar, hızını alamayıp belediye personelinin motosikletini de yere düşürdü ve üzerindeki eşyalara zarar verdi. Kadınlardan birisinin saldırı anında olay anını cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı görüntüler de ortaya çıktı. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek kadınları gözaltına alırken, hafif yaralanan belediye personeli M.Ç., Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İzmir sokaklarında tekmeler, yumruklar konuştu

Ali İhsan Çiftçi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Çarpışan iki Porsche otomobilden birisi takla attı: 2 yaralı Nevşehir’de iki Porsche marka otomobilin çarpıştığı kazada otomobillerden birisi takla atarak durabildi. Kazada 2 sürücü yaralandı. Kaza gece saatlerinde Güzel Yurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye Alper G. kullandığı CX 139 RH yabancı plakalı otomobil ile kavşakta U dönüşü yapmak istediği esnada ana yoldan gelen ve Mehmet G.’nin kullandığı 50 UY 006 plakalı Porsche marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 50 UY 006 plakalı otomobil takla atarak kaldırım üzerinde durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilde bulunan yaralı sürücü Mehmet G.’yi kazaya karışan diğer sürücü Alper G. çıkarttı. Gazetecilere olayı anlatan yabancı plakalı otomobil sürücüsü Alper G. "Gündüz çok sıcak olduğu için evden çıkmadım. Akşam saatlerinde de hava almak için dolaşmaya çıkmıştım. Bu caddeye girdiğimde ileride yolun kapalı olduğunu hatırladım. Bu nedenle bu kavşaktan geri dönmek istedim. Kavşağa geldiğimde baya yavaşladım. Baktım gelen yok giden yok. Aracın burnunu çıkarttığım anda aracın hava yastıklarının patladığını gördüm. Adam flaş gibi geldi. Araç içindeki sürücüyü ben kendim çıkarttım. Çıkarttıktan sonra ambulans gelene katar oturmasını söyledim. Ben aracımın kontağını kapatıp gelene kadar arkadaş kayboldu" şeklinde konuştu.