SPOR - 14 Ocak 2026 Çarşamba 15:59

Polat Çetin: "Erken gol ve kırmızı kart bizi olumsuz etkiledi"

A
A
A
Polat Çetin: "Erken gol ve kırmızı kart bizi olumsuz etkiledi"

Aliağa FK Teknik Direktörü Polat Çetin, Samsunspor yenilgisine dair, "Maçın daha 45. saniyesinde yediğimiz gol, ardından erken gelen kırmızı kart ve attığımız golden hemen sonra yediğimiz bir başka erken gol, sahadaki dengeyi bozdu" dedi.


Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında Aliağa FK, evinde Süper Lig ekibi Samsunspor’a 6-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Aliağa FK Teknik Direktörü Polat Çetin, düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Samsunspor’u yenmek gibi bir iddialarının olmadığını ve maçın başından itibaren amaçlarının başa baş dengeli bir oyun sergilemek olduğunu söyleyen Çetin, "Ancak maçın daha 45. saniyesinde yediğimiz gol, ardından erken gelen kırmızı kart ve attığımız golden hemen sonra yediğimiz bir başka erken gol, sahadaki dengeyi bozdu. Bu gelişmeler, ister istemez özveriyi, disiplini ve konsantrasyonu olumsuz etkiledi; eksik kalmamızla birlikte maçın dengesi kaçtı" ifadelerini kullandı.


Samsunspor, Aliağa’dan iki üst ligde mücadele eden ve Avrupa’daki başarıları bilinen güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Polat Çetin, böyle bir rakibe karşı oynamanın kolay olmadığını dile getirdi. Dertlerinin halka ve taraftara keyifli bir maç izletmek olduğunu aktaran Çetin, sözlerini şöyle tamamladı:



"İnşallah bundan sonraki maçlarda bunu başarır, daha iddialı bir oyun ortaya koyarız. Samsunspor’u tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizim için ise şimdi pazar günü oynayacağımız lig maçına odaklanıp orada iyi sonuçlar almak en önemli hedef."


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Üç evi soydu, 13 kilometrelik alanda 90 kamera incelenerek yakalandı Aksaray’da 3 ayrı evi soyup 750 bin lira değerinde eşya çalan hırsız, polisin 13 kilometrelik alanda 90 ayrı kamera incelemesi sonucu yakalandı. Hırsızlık olayları, Hasas, Kurtuluş ve Küçük Bölcek mahallelerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, balkon ve pencere demirlerini kırarak evlere giren şahıs, 750 bin lira değerinde malzeme çalarak kayıplara karıştı. Mağdur vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şahsın izini sürdü. Güvenlik kameralarından çalışmaya başlayan ekipler bölgedeki 78 güvenlik kamerası ve 12 Kent Güvenlik Sistemi (KGYS) kameraları olmak üzere toplam 90 kameranın görüntülerini izledi. 13 kilometrelik bir alanda gerçekleştirilen kamera takibi sonucu şüphelinin kimliği belirlendi. Bu kez A.B. (45) isimli şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan asayiş ekipleri, teknik ve fiziksel takip sonucu şahsın Hamidiye Mahallesi’nde bir evde olduğunu tespit etti. Bunun üzerine ikamete yönelik operasyon düzenleyen polis şahsı yakalanarak gözaltına aldı. Şahsın bulunduğu ev ve bazı iş yerlerinde yapılan aramalarda çaldığı eşyaların bir kısmı bulunarak sahiplerine teslim edildi. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şahıs buradaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.