SPOR - 19 Haziran 2025 Perşembe 16:55

Trabzonspor, Serhat Öztaşdelen’in peşinde

A
A
A
Trabzonspor, Serhat Öztaşdelen’in peşinde

Altınordu’nun 2004 doğumlu kalecisi Serhat Öztaşdelen’e, Trabzonspor kancayı attı. Karadeniz ekibi, kırmızı-lacivertlilerle genç oyuncu için ilk teması kurdu.


TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’nun 20 yaşındaki milli kalecisi Serhat Öztaşdelen, yaz döneminin gelmesiyle birlikte adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bu sezon kırmızılı-lacivertli formayla 5’i play-off müsabakaları olmak üzere toplam 37 lig maçına çıkma başarısı gösteren genç file bekçisi, performansıyla Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekti. Kocaelispor, bir süredir hem Sami Satılmış’a hem de Serhat Öztaşdelen’e ilgi gösterse de henüz bir sonuca varamadı. Öztaşdelen için son olarak da Trabzonspor devreye girdi ve kırmızı-lacivertli kulüple temasa geçti. Tarafların süreci olumlu ilerletmesi durumunda 2004 doğumlu kaleci için pazarlık masasına oturacağı ifade edildi. Bordo-mavililerin de Uğurcan Çakır’ın muhtemel ayrılığına karşı bu transferi bitirmek istediği kaydedildi.


Gaziantep FK ve Alanyaspor’un da, Serhat Öztaşdelen’e ilgi gösterdiği ve İzmir ekibine oyuncunun durumunu sorduğu öğrenildi.


Öte yandan U20 Milli Takımı’nda oynaması nedeniyle forma giyemediği ilk yarıdaki Karaköprü Belediyespor deplasmanı dışında tüm lig maçlarında ilk 11’de yer alan Serhat Öztaşdelen, oynadığı 13 karşılaşmada da kalesini gole kapatmayı başardı.



Trabzonspor, Serhat Öztaşdelen’in peşinde

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve tipi nedeniyle Tendürek’te yolda kalanlara Kızılay yardım ulaştırdı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesini birbirine bağlayan yüksek rakımlı Tendürek Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı durma noktasına getirdi. Geçidin 2 bin 400 rakımlı Somkaya köyü mevkisinde çok sayıda ağır tonajlı araç yolda mahsur kalırken, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri bölgeye giderek sürücülere kumanya dağıttı. Bölgede gün boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak tipiye dönüştü. Görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Tendürek Geçidi’nde ilerleyemeyen tırlar ve kamyonlar yol kenarında beklemek zorunda kaldı. Zorlu hava şartları nedeniyle sürücüler saatlerce araçlarında mahsur kaldı. Doğubayazıt Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgeye ulaşarak mahsur kalan sürücülere sıcak kumanya ikramında bulundu. Soğuk hava ve uzun bekleyiş nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yapılan yardımlarla bir nebze olsun rahatladı. Kızılay ekipleri, bölgede mahsur kalan bir vatandaşı da güvenli alana tahliye ederek kurtardı. Yardımlar sırasında sürücülerin temel ihtiyaçları karşılanırken, sağlık durumu yakından takip edildi. Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, karla mücadele ekipleri de yolu yeniden ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor. Edinilen bilgilere göre, hava şartlarının zaman zaman daha da ağırlaşabileceği Tendürek Geçidi’nde sürücülerin dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.