ASAYİŞ - 18 Şubat 2018 Pazar 16:46

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

A
A
A
Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, kaza, gece yarısı Dulkadiroğlu ilçesi Molla Gürani Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 15 LE 371 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan Ahmet Etki, Bayram Etki, Serdar Çam ile Mustafa Çam yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Yaralılardan Ahmet Etki, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kiğılı, Belçika ve Kosova’da iki yeni mağaza açtı Türkiye’de erkek moda perakendesinin öncü markalarından Kiğılı, Belçika’nın Hasselt ve Kosova’nın Priştine şehirlerinde 2 yeni mağaza açtı. Kiğılı, Avrupa’da mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Yeni mağaza açılışları ile Kiğılı, Avrupa’daki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor. Belçika’daki ilk mağazasının açılışını 27 Nisan’da gerçekleştiren Kiğılı’nın 160 metrekarelik konsept mağazasında Kiğılı markalı ürünlerin yanı sıra Abdullah Kiğılı Exclusive Cut marka ürün gamı da yer alıyor. Hasselt şehrinde Demerstrat Caddesi’nde yer alan mağazanın açılışına Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, Anwers Başkonsolosu Batu Kesmen ve Belçika Ticaret Müşaviri Mehmet Kayış katıldı. Marka, bir diğer yatırımını Kosova’nın Priştine şehrinde yeni bir mağaza daha açarak gerçekleştirdi. Nisan ayında Royal Mall AVM’de açılan 126 metrekare büyüklüğündeki mağazada Kiğılı ürünlerine yer verildi. Marka, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği tüm yatırımlarda ürünleriyle yenilikçi ve dünya standartlarında koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Nisan ayında açılışı yapılan Belçika ve Kosova mağazalarının ardından mayıs ayında Kiğılı Sırbistan’ın Belgrad şehrinde ve Azerbaycan Bakü’de mağaza sayısını artırmaya devam edecek. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem Belçika mağaza açılışında konuyla ilgili şunları dile getirdi: “Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya’da 50’den fazla ülkede 100’ü aşkın mağaza ve satış noktasıyla erkeklerin giyim ihtiyaçlarını karşılamak, markamızı dünya çapında büyütmek, yeni ülke pazarlarına girmek için hiç durmadan çalışıyoruz. Hasselt ve Priştine’de yeni mağazalar açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu 2 yeni mağazamız Avrupa’da varlığımızı genişletmeye ve daha fazla müşteriye ulaşmamıza yardımcı olacak. Ayrıca, Belgrat’ta ve Bakü’de açılacak yeni mağazalarla da büyümemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”
İstanbul Üsküdar’da beton pompası apartmanın üzerine devrildi: 2 balkon çöktü Üsküdar’da inşaat alanına beton dökme esnasında beton pompa aracı devrildi. Araç, vinç yardımıyla kaldırılırken halatların kopması sonucu apartmanın üzerine tekrar devrildi. Devrilme sonucu 2 balkon çöktü. Kaza, Üsküdar Acıbadem Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat alanına beton döken beton pompa aracı dengesini kaybederek bir apartmanın üzerine devrildi. Aracın devrilmesi sonucu apartmanda hafif çaplı hasar meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Zabıta ekipleri sokak üzerinde önlem alırken beton pompasının kaldırılması için vinç çağırıldı. Beton pompası vinç yardımıyla kaldırıldığı esnada araca bağlı halatlar koptu. Kopma sonucu beton aracının kolu apartmanın üzerine düşerek 2 balkonun çökmesine sebep oldu. Olayda kimse yaralanmazken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aracın düşme anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. "Bu kadar büyük sorumsuzluk hayatta görülmemiştir" Hasar gören ev sahibinin akrabası Şükriye Özkan, "Kamyon devrilmesi ve üst kata zarar vermesiyle başladı. Arkadan vinç geldi ve tek vinç ile bu işi kurtarmaya çalıştılar. Böyle olacağı belliydi, ben kadın halimle bu işin tek vinç ile çözülemeyeceğini düşündüm. İkinci kat benim gelinimin oturduğu ev. İkinci katı da yıktılar ve gelinim şu anda İngiltere’de. Torunum evde olabilirdi, bu kadar büyük sorumsuzluk hayatta görülmemiştir” ifadelerini kullandı. “Arka ayaklarının kapalı olduğunu gördüm” Balkonu ve salon duvarı yıkılan Cilasun Bayülgen, “İlk önce beton pompası devrildi. Üst katın balkonu hasar aldı. Onu kaldırmak için vinç getirdiler ve onu kaldırırken kaldırma sırasında sapanlar koptuğu için düştü. Üst dairenin ve benim dairemin balkonu ile duvarını yıktı. İlk olayda benim dairemde hasar yoktu, ikinci olayda benim dairemde hasar aldı. Aşağı indiğimde beton pompasının ön denge ayaklarının açık, arka ayaklarının kapalı olduğunu gördüm. Normalde aracın dengede durması için açık olması gerekli. Salonumun içi moloz dolu” dedi.