ASAYİŞ - 20 Ekim 2021 Çarşamba 16:50

“Bir dağın sırtında dağ varmış gibi”

A
A
A
“Bir dağın sırtında dağ varmış gibi”

Jandarma Genel Komutanlığı Kahramanmaraş’ta devam eden, ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdülmecit Yıldırım Operasyonu’nu bir kare fotoğraf ile paylaştı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kahramanmaraş’ta devam eden, ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdülmecit Yıldırım Operasyonu’nu bir kare fotoğraf ile paylaştı.


Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş’ın kuzeyinde yer alan ve yaklaşık 2 bin 800 rakımlı Engizek Dağı’ndaki komandonun operasyona giderken çekilmiş bir kare fotoğrafını paylaştı.


Fotoğrafta, operasyona giden komandonun sırtında büyük bir çantanın olduğu ve kayalıklardan yürüyerek gittiği görüldü.


Jandarmanın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Bir dağın sırtında dağ varmış gibi’ notu yazılırken, zorlu operasyon bir kare fotoğrafta anlatıldı.


Takipçilerin beğenisini toplayan fotoğraf sosyal medyada ilgi gördü


Şehit Uzman Jandarma Çavuş Abdülmecit Yıldırım, 2011 yılında Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde jandarma trafik timine düzenlenen saldırıda şehit olmuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.