ASAYİŞ - 02 Ocak 2023 Pazartesi 15:27

Kahramanmaraş’ta silahlı kavga: Baba olay yerinde, oğlu hastanede hayatını kaybetti

A
A
A
Kahramanmaraş’ta silahlı kavga: Baba olay yerinde, oğlu hastanede hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada, baba ve oğlu hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada, baba ve oğlu hayatını kaybetti.


Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Sakarya Mahallesi’nde meydana geldi. Akraba olduğu iddia edilen yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı.


Tartışma sonrası A.S., pompalı tüfeği ile baba Alaa Al Said ile oğlu Alaaddin Al Said’e kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Alaaddin Al Said’i Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Hizmet Binası Acil Servis bölümüne kaldırdı. Burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen Alaaddin Al Said kurtarılamadı.


Alaaddin Al Said’in babası Alaa Al Said ise sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Hazim Vahit de hastaneye kaldırıldı.


Bölgeye gelen baba ve oğlunun akrabaları sinir krizleri geçirdi. Olayda kullanılan pompalı tüfek ele geçirildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, silahlı saldırgan A.S.’nin yakalanması için çalışma devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Biber yüklü kamyoneti çaldılar, biberleri satıp parasını harcayamadan yakalandılar Antalya’nın Serik ilçesinde 23 Nisan gecesi çalınan ve içinde yaklaşık 25 bin liralık ürün bulunan kamyonetin bulunmasının ardından firari olan şüpheliler de yakalandı. Kamyonetteki biberleri sattıkları öğrenilen şüphelilerin parasını ise harcayamadan yakalandıkları belirtildi. Serik Toptancı Hali’nde 23 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, anahtarı üzerinde bırakılan ve kapya biber yüklü olduğu öğrenilen kamyonet, yüzü maskeli bir şahıs tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık olayının ardından polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Önce kamyonet bulundu Hırsızlık haberinin yayılması üzerine bölge halkı ve hal esnafı adeta seferber oldu. Çalınan kamyonet, bir vatandaşın dikkati sayesinde Çakallık Kavşağı yakınlarında terk edilmiş bir ardiyenin önünde tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen emniyet güçleri, şüphelilerin izini sürerek operasyonun düğmesine bastı. Aksu ilçesinde yakalandılar Emniyet birimlerinin koordineli çalışmasıyla hırsızlık zanlıları Aksu ilçesinde kıskıvrak yakalandı. Yapılan incelemelerde, hırsızların araçtaki parayı harcamaya fırsat bulamadıkları belirlenirken şüpheli polis merkezine götürüldü. Zararın karşılanması üzerine araç sahibi şikayetinden vazgeçince, şahıslar serbest bırakıldı. "Parayı harcayamadılar" Aracını teslim alan komisyoncu Ramazan Gök, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "23 Nisan’da çalınan aracımızı Çakallık Kavşağı’nda bulduk. Emniyet güçlerinden Allah razı olsun, onlar da Aksu ilçesinde yakaladılar. Zararımızı karşıladık, parayı harcayamadılar, herhangi bir şey yapamadılar. Polisten, emniyet güçlerimizden ve basından Allah binlerce razı olsun. Evet, vatandaşlar da çok duyarlı bu konuda. Herkes merak edip sordu, herkes arayıp sordu. Herkesten Allah razı olsun, herkes yardım etmek istedi."