YEREL HABERLER - 20 Mart 2015 Cuma 15:22

Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Türkiye 4.'sü Oldu

A
A
A
Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Türkiye 4.'sü Oldu

Liselerarası Futbol Turnuvası’nda Türkiye dördüncüsü olan Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri yemekte bir araya geldi.
Çevrik köprü Lati tesislerinde düzenlenen yemeğe, Karabük Valiliği Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü, Valilik Basın ve Halkla İlşkiler Müdürü Kenan Aydoğdu,Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ziya Ünsal, Karabükspor Genel Direktörü Hakan Hakan Ayvaz, Genel Koordinatör Nurhan Barışkan, Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Taşlıyan, öğretmenler ve okul takımı katıldı.
Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Adnan Taşlıyan, Karabük’ten başlayarak,Çorum,Sakarya ve nihayetinde Antalya’da Türkiye birinciliğine kadar uzanan turnuva süresince kendilerine desteklerini esirgemeyen Karabükspor yöneticileri ve futbolcularına teşekkür ederek, “ Futbolcuları menejerleri ve hocalarıyla her zaman yanımızda olan Karabüksporumuza sonsuz teşekkür ediyorum.Başarımızda futbolcu kardeşlerimizin çok büyük emekleri,alın terleri var.Yaptığımız mücadeleler önce takım olmayı,arkadaş,kardeş,baba ve hoca olmayı öğreti.Şunu gördük ,inanıyor ve arzu ediyorsanız saygı ve sevgi çerçevesinde bir iş yürütüyorsanız başarılı olmama şansınız yok. Kupayı bizde kazanabilirdik. Ancak sportmence mücadele ettik.Biz Karabük olarak oraya çıktık. İri ve diri olarak Karabük için mücadele ederiz ve başarırız. Meslek Lisesi olarak ekmek yediğimiz doyduğumuz yer için mücadele ederiz ve kazanırız. Biz hep bu inançla sahaya çıktık. Bizi yalnız bırakmayan hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin kapıları sonuna kadar size her zaman açık. Bizim bu başarılarımızın devamı için öncelikle Karabükspor’un süper lig’de kalması gerekiyor” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Karabük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okul takıma destek ve katkı verenlere teşekkür plaketi verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.