SPOR - 02 Şubat 2016 Salı 18:34

Karabükspor'da Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

A
A
A
Karabükspor'da Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında konuk edeceği Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekibin yeni transferleri Kabananga ve Isaac da takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kerim Zengin’in takımdan ayrı düz koşu yaptığı idmanda futbolcular ısınma ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, lige verilen aranın kendileri için avantaj oluşturduğunu söyledi.
Ara transfer döneminde özellikle üçüncü bölgedeki eksiklikleri giderdiklerini de belirten İldiz, “Bundan sonrası sahada vereceğimiz mücadeleye bağlı. Başta mavi ateş taraftarımız olmak üzere Karabüklüleri statta bizi ciddi bir şekilde desteklemeye çağırıyoruz. İşimiz çok zor. İlk 11 takım 5-6 puan içerisine yerleşmiş durumda. Biz şu an lider durumdayız ama bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor” dedi.
Cumartesi günü sahalarında konuk edecekleri Balıkesir maçının son derece önemli olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Rakibimiz 10 maçtır yenilmiyor. Cumartesi günü zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. İşin zorluğu bilincinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Hafta sonuna kadar eksikliklerimizi tamamlayarak iç saha maçlarında fire vermek istemiyoruz. Rakibimiz son derece ciddi bir ekip. Biz kazanmak istiyoruz ve kazanmak zorundayız. Her hafta zorluk derecesi artarak gidecek. Hedeflere ulaşmak kolay olmuyor. Hedefe ulaşmak için zorlukların üstesinden gelmemiz lazım” diye konuştu.
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve bazı yöneticiler ile başkan ve direktörün eşleri de idmanı izledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: “Şimdiden zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmaya hakkı yok” İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden kimsenin zihinsel olarak tatile çıkmaya hakkı yok” dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı Adana Demirspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligden düşmenin matematiksel olarak kesinleşmesine kadar bir oyun kimliğine sahip olduklarına değinerek Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta bunun uzağındaydık. Bir hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Bu zamana kadar oluşturduğumuz futbol kimliği devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün 90 dakikanın sonundaki davranıştan memnunuz ancak skor alamadık. Maça yine dalgın ve tatil düşüncesiyle başladık. Yediğimiz golde sadece doğru savunma pozisyonunu alsaydık ofsayt nedeniyle iptal edilecekti. Savunma duruşu hatasından golü yedik. İkinci yarıda reaksiyon verdik. Top daha çok rakip yarı sahadaydı. Daha fazla şut, gol girişimi, korner, etkili hücum sonlandırma girişimi yapmamız gerekiyordu. Pozisyonlarımız var ama daha etkili olmamız gerekiyordu. Son 3 haftada zihinlerimizi toparlamamız gerekiyor. Bu zamana kadar var ettiğimiz bir futbol kimliği ve kültürü var. Bunu sert bir şekilde devam ettirmemiz, ortaya koymamız gerekiyor. Zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmasına izin veremeyiz. Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok. İlk 15 dakika bunun faturasını ödedik. Bu da sonucu belirledi” diye konuştu.