YEREL HABERLER - 28 Haziran 2017 Çarşamba 15:28

Karabük Valisi Kemal Çeber görevine başladı

A
A
A
Karabük Valisi Kemal Çeber görevine başladı

13 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Karabük Valisi olarak atanan Vali Kemal Çeber görevine başladı.

13 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Karabük Valisi olarak atanan Vali Kemal Çeber görevine başladı.


Valilik hizmet binası önünde yapılan karşılama törenine, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Vali Yardımcısı Gökay Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve kurum müdürleri katıldı.


Polis Merasim Mangasının karşıladığı Vali Çeber daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti.


Vali olarak atanmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım ve tüm Bakanlar Kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Çeber, “Karabük Valisi olarak atandım ve bugün resmi olarak görevime başlıyorum. Vali olarak atanmak büyük bir onur ve gurur, aynı zamanda büyük bir sorumluluk. İnşallah bunun bilince olacağız ve çok güzel hizmetler yapacağız. Vali olarak atanmanın yanı sıra Karabük Valisi olarak atanmam beni daha çok mutlu etti. Çünkü Karabük potansiyelleri yüksek bir ildir. Türkiye’de ağır sanayi hamlesini başlatan il olmasının yanı sıra yüzölçümü olarak yeşilin ve ormanın en yoğun olduğu, nüfusuna göre YÖK’ün açıkladığı gibi üniversite öğrencisi en fazla olan, bünyesinde Dünya Mirası Safranbolu gibi tarihi, turistik çok önemli değerlere sahip olan bir ildir Karabük. Bizim işimiz bu potansiyelleri hep beraber daha da ortaya çıkartmaya gayret etmek olacaktır. Bu vesileyle benden önce görev yapan tüm Valilerimiz olmak üzere hizmet eden herkese ben şükranlarımı arz ediyorum. Hassaten benim de çok sevdiğim, dönem arkadaşım, abim, büyüğüm Mehmet Aktaş Beye son Valimiz olması hasebiyle tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bu potansiyelleri daha fazla gün yüzüne çıkartmaya, verimli hale getirmeye ve yanına yenilerini eklemeye gayret edeceğiz” dedi.


Çeber, Karabüklü hemşehrilerinden bir istirhamı olduğunu da kaydederek, “Sadece kamu personelimiz değil, Karabük’te yaşayan 7 den 77 ye Karabük’te yaşayan herkes benim mesai arkadaşımdır. Hep beraber çalışacağız ve hep beraber elimizden geleni yapacağız. Kısa zamanda ilçelerimizi, kurumlarımızı, ilimizin bilmediğimiz bütün özelliklerini öğrenip beraberce Karabük’e en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız.”diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Göztepe, Süper Lig’e yükseldi Trendyol 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım oldu. Maçtan dakikalar 5. dakika Messaoudi, Yiğit Efe’nin hatalı pasında orta sahadan gelen pasta topu kontrol edip kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sağ ayağıyla şutunu çekti. Kaleci Ertuğrul üzerine gelen meşin yuvarlağı kurtardı. 33. dakikada Göztepe’de Yalçın’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Ogün’ün kale önünden yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul Çetin’de kaldı. 41. dakikada Dennis ceza sahası dışında kontrol ettiği topla birlikte ceza sahasına girip pasını kale önündeki Romulo’ya bıraktı. Romula boş kale önünde sağ ayağıyla meşin yuvarlağı kalenin üzerinden dışarı gönderdi. 77. dakikada Doğan’ın pasında topu önüne alıp iki rakibinin arasından geçip ceza sahası içine giren Fıratcan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 90+3. dakikada Lundqvist orta sahada Musa’dan kazandığı topu solundaki Kubilay’a bıraktı. Kubilay’ın ceza sahası içi solundan ortasında Lundqvist’in gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0 Göztepe: Mateusz Lis, Taha Altıkardeş, Heliton, Tarkan Serbest (Fıratcan Üzüm dk. 30), Ümit Akdağ, Ogün Bayrak, Celil Yüksel (Ramon-Pascal Lundqvist dk. 64), Yalçın Kayan (Doğan Erdoğan dk. 64), Anthony Junior Dennis, Billel Messaoudi (Kubilay Kanatsızkuş dk. 64), Romulo Yedekler: Arda Özçimen, Lasse Nielsen, Atınç Nukan, Ahmed Ildız, Ensar Aksakal, Kenneth Mamah Teknik Direktör: Stanimir Stoilov Gençlerbirliği: Ertuğrul Çetin, Oğuzhan Berber, Francis Nzaba (Özgür Çek dk. 89), Yasin Güreler, Yiğit Efe Demir (Oltan Karakullukçu dk. 89), Alperen Babacan, James Lea Siliki (Musa Çağıran dk. 46), Ensar Kemaloğlu, Bentley, Amilton, Melih Bostan (Mustapha Yatabare dk. 62) Yedekler: Orkun Özdemir, Rahman Buğra Çağıran, Elias Durmaz, Jimmy Durmaz, Özgür Baran Aksaka, Arda Temur Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu Goller: Fıratcan Üzüm (dk. 77), Lundqvist (dk. 90+3) (Göztepe) Sarı kartlar: Ümit Akdağ, Ogün Bayrak (Göztepe), Oğuzhan Berber (Gençlerbirliği)