EKONOMİ - 05 Şubat 2018 Pazartesi 16:36

Safranbolu Belediyesi´nde toplu sözleşme

A
A
A
Safranbolu Belediyesi´nde toplu sözleşme

Safranbolu Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanarak imzalar atıldı.

Safranbolu Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanarak imzalar atıldı.


Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye- İş Genel Sekreteri Cahit Korkmaz, Belediye Avukatı Sündüs Öztürk ile Sendika Temsilcilerinin katıldığı ve Belediye makam odasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Korkmaz; “Bu sözleşme ile Safranbolu Belediyesinde sendika üyesi arkadaşlarımızın ücretleri ve sosyal hakları, 1 ve 2. yılın ilk ve 2. altı ayında yüzde 7,5 oranında arttırıldı. Belediye - İş Sendikası Karabük Şubesi olarak toplu sözleşmenin iyi bir şekilde tamamlayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer beyefendiye işçilerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum” dedi.


Görüşmelerin her iki tarafın olumlu bir şekilde anlaşmasının kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Amacımız Korumanın Başkenti Safranbolu’ya verdiğimiz hizmetlerde büyük emekleri olan işçi kardeşlerimizin de mutlu olmalarıdır. Yapılan müzakereler sonucunda enflasyon oranı, asgari ücrete yapılan zam gibi unsurlar göz önünde bulunduruldu. 2018-2019 yılları için Belediyemizin imkanları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağlandı. Buna göre 2 yılın her 6 aylık dilimi için işçilerimize yüzde 7,5 zam verilecek. İşçi arkadaşlarımızın haklarını koruyarak yaptığımız ve imzaladığımız anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)