GENEL - 25 Nisan 2018 Çarşamba 17:57

Tıkanan yolda vatandaşlar ambulans için seferber oldu

A
A
A
Tıkanan yolda vatandaşlar ambulans için seferber oldu

Karabük’te şehir merkezinde bir sürücünün aracını hatalı yere park etmesi sonucu tır dönemeyince trafik kilitlendi.

Karabük’te şehir merkezinde bir sürücünün aracını hatalı yere park etmesi sonucu tır dönemeyince trafik kilitlendi. Uzun araç kuyruğunun olduğu trafikte kalan ve içerisinde hasta bulunan bir ambulans için sürücüler ve vatandaşlar seferber oldu.


Tıkanan yolu açmak için vatandaşlar çevrede hatalı park eden otomobilin sürücüsünü uzun süre aramalarına rağmen bulamadı. Bu sırada tıkanan trafikte kalan ve içerisinde hasta olan ambulans için sürücüler yolu açarken, vatandaşlarda yolundan kenarından bulunan ve yola monte edilmiş plastik dubaları eğerek ambulansın geçişini sağladı. Otomobilin hatalı park etmesi nedeniyle dönüş yapamayan tırın geçmesi için ise vatandaşlar otomobili arka çamurluk kısmından kaldırarak kenara çekmeye çalıştı. Tır güçlükle hatalı park eden otomobilin yanından geçerek yoluna devam etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.