GENEL - 19 Eylül 2018 Çarşamba 16:24

Genç Müsiad’dan ‘İşte Çalışma Hayatı’ programı

A
A
A
Genç Müsiad’dan ‘İşte Çalışma Hayatı’ programı

Genç Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Karabük Şubesi üyeleri ‘İşte Çalışma Hayatı’ konulu programda bir araya geldi.

Genç Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Karabük Şubesi üyeleri ‘İşte Çalışma Hayatı’ konulu programda bir araya geldi.


Geçerli bir meslek, güvenli bir gelecek için ‘İşte Çalışma Hayatı’ konulu program dolayısı ile Genç Müsiad Karabük Şubesi üyeleri İŞKUR Müdürü Coşkun Güven ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıya MÜSİAD Karabük Şube Başkan Yardımcısı ve Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Genç MÜSİAD Karabük Şubesi Başkanı Bekir Uluçay ile genç üyeleri katıldı. Coşkun, imalat ve bilişim başta olmak üzere sektörel teşvik ve destekler ile işgücü piyasası analizlerini genç üyelere aktararak, “Hep söylüyorum nitelikli iş gücü. Gerçekten işinize yarayan bir kişiyi bulduğunuzda kaybetmek istemeyeceksiniz. Hangi sektörde olursa olsun. Her alanda çalışmak isteyenler ile ilgili nitelikli gücüne ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.


Genç MÜSİAD Karabük Şubesi Başkanı Bekir Uluçay, “Toplantılarımız sürekli olarak devam edecek. Bugünkü toplantımıza İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güveni davet ettik, kendisi de kabul etti. Ben huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum” dedi.


Toplantı Uluçay tarafından, Güven’e hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Amasya Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da sıçradı Amasya’da Sultan II. Bayezid Camii yanında bulunan 100 yılık tarihi konakta çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Alevler itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Sultan II. Bayezid Cami’nin bulunduğu Hacı İlyas Mahallesi’nde çevresinde otellerin olduğu yaklaşık 100 yıllık konakta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyüp 2 katlı tarihi konağa yayılan alevler çevredeki 4 binaya da sıçradı. Yangının bildirilmesi üzerine Amasya Belediyesi’ne ve ilçe belediyelerine ait itfaiye ekipleri, AFAD ile Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri, yangının büyümesi ihtimali üzerine diğer ahşap evleri boşalttı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürüyor. 18 araç ve 130 personelle müdahale edilen yangının diğer tarihi konaklara sıçramadan kontrol altına alındığını açıklayan Amasya Valisi Yılmaz Doruk, “Sultan II. Bayezid Camimizin yanındaki tarihi konakların birinde yangın çıktı. 4 binaya sirayet ederek yayıldı. Şu saat itibariyle kontrol altına alınmış durumda. Şu saat itibariyle herhangi bir ölü, yaralı bilgisi gelmedi. Soğutma çalışmalarına devam ediyoruz, kontrol altına alındı yangın" diye konuştu. Görüştüğü vatandaşların bir patlama sesi duyduklarına değinen Vali Doruk, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını belirtti. Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir ve Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da söndürme çalışmalarını takip etti.