ASAYİŞ - 14 Ocak 2020 Salı 01:57

Döşemeci dükkanında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

A
A
A
Döşemeci dükkanında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçe sanayi sitesinde döşemeci dükkanında çıkan yangın diğer dükkanlara sıçramadan söndürüldü.

Karabük’ün Safranbolu ilçe sanayi sitesinde döşemeci dükkanında çıkan yangın diğer dükkanlara sıçramadan söndürüldü.


Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde Safranbolu sanayi sitesinde Seyfettin Dingil’e ait oto döşeme dükkanında henüz nedeni belirlemeyen bir şekilde yangın sıçtı. Dükkandan yükselen dumanları görenler durumu önce işyeri sahibi ve elemanına ardından itfaiye ve polise haber verdi. Bu sırada yangın haberini alıp gelen işyerinin çırağı Tunay Alper, vatandaşlarında yardımı ile önce dükkan önünde bulunan bir aracı uzaklaştırdıktan sonra içerinde bulunan başka bir müşteriye ait aracı kurtarmak isterken sol kolundan yanarak yaralandı.


Bu sırada ‘Dükkanım yandı’ diyerek gözyaşlarına boğulan çırağı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.


İşyerinde müşteriye kamyonet ile döşeme malzemelerinin alev alması ile büyüyen yangına Safranbolu belediyesine ait 3 itfaiye aracı müdahale etti. Alevler diğer dükkanlara sıçramadan söndürülürken, işyerinde büyük çapta maddi hasar medyana geldi. Öte yandan sol kolunun yanması sonucu yaralanan Tunay Alper olay yerine gelen 112 ekiplerince Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizsepor, sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. İlk yarısını 2-0 önde tamamladıkları maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Palut, "İlk yarıda 2 gol bulduk. İlk yarıda telafisi zor bir farkla içeri girebilirdik. İkinci yarı ise rakibimizin değişikliklerini gördük. Riskler karşısında sağlam durmalıydık. Kazandığımız toplar ile maçı kendimize iyice yaklaştırabilirdik ama kazandığımız toplarda bir ciddiyetsizlik vardı. Zor top kazandık, kolay top kaybettik. Maalesef kötü bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Bir golün biri takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü, topu ayağımızda saniyelerce bile tutmadık, oyunu rakibe teslim ettik. Çok geri geldiğimiz için çıkış oyununda oyuncu bulmakta zorlandık. Ankaragücü’nün temposu 75. dakikaya kadar sürdü. Kötü bir ikinci yarı ama maçı bu şekilde bitirelim derken ters bir top, maçın son topunda golü yedik. Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık. İlk yarıdaki oyunumuz ile 3 puanı hak ederken,, ikinci yarıdaki oyunumuz bizi mağlubiyete bile götürebilirdi” ifadelerini kullandı.