SPOR - 27 Ekim 2020 Salı 10:46

Karabükspor’da korona virüs paniği!

A
A
A
Karabükspor’da korona virüs paniği!

Kardemir Karabükspor’da Turgutluspor deplasmanı öncesi bir futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı.

Kardemir Karabükspor’da Turgutluspor deplasmanı öncesi bir futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine takıma yapılan ikinci testlerde ise pozitif vakaya rastlanmadı.


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da, Turgutluspor deplasmanı öncesi bir futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı. Pozitif vakaya rastlanması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince takıma bir kez daha test yapıldı. Yapılan ikinci testte herkesin sonucu negatif çıktı.


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 7. hafta mücadelesinde çarşamba günü Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek Kardemir Karabükspor, test sonuçlarını beklediği için Manisa’ya bu sabah hareket etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Kazdağları’nda asırlardır Hıdırellez’i mezarlıkta kutluyorlar Balıkesir’in Edremit ilçesi Tahtakuşlar Mezarlığı’nda asırlardır sürdürülen Hıdırellez geleneği, bölgede yaşayan Tahtacı Türkmenleri tarafından yaşatılıyor. Mezarlıkta gerçekleşen Hıdırellez etkinliği büyük ilgi görüyor. Tahtacı Türkmenleri, asırlardır sürdürdükleri Hıdırellez geleneği dahilinde Kazdağları eteklerindeki Tahtakuşlar Mahallesi’nin mezarlığında bir araya gelerek ölmüşleri için hayırlar yaptı ve Hıdırellez’i kutladılar. Mezarları süsleyen ve yanlarında getirdikleri yemekleri yiyen Tahtacı Türkmenleri, odun ateşinde pişirdikleri kahve ile çerez ve şekerleri birbirlerine ve ziyaretçilere ikram etti. Yüzyıllardır bu geleneği devam ettirildiğini ifade eden Tahtakuşlar Muhtarı Kadir Sürgit “Ölmüşlerimizin ruhuna değsin diye çay, kahve ikramları, yemek ikramları, çerez ikramları, ölmüşlerimizi anmak için yapıyoruz. Ölmüşlerimizin anmak için kültürel bir etkinliğimiz yüzyıldan beri süren bizim için çok önemli bir gün” dedi. Bu etkinliği izlemek için Kazdağları’na geldiğini ifade eden Yeşim Varol, “Kazdağları’na ilk defa geliyorum. Hıdrellez için de bu köye ilk defa geliyorum. İnanılmaz güzel bir yer. Bence çok anlamlı bir etkinlik bu. İnsanların ölmüşlerini anmaları için onlarla birlikte anılarını tazelemeleri için ve hayır yapmaları için inanılmaz güzel bir etkinlik. Ben bayıldım. Bence herkes hayatında en az bir kere görmeli” dedi.