YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 17:58

KARABÜK`ÜN İLK RECİDANSE BİNALARI YAŞAM BAŞLADI

A
A
A
KARABÜK`ÜN İLK RECİDANSE BİNALARI YAŞAM BAŞLADI

Karabük`lü işadamı Adnan Çebi tarafından inşa edilen kentin ilk Recidans binaları son aşamaya gelirken, A blokta yaşam başladı.
Üniversite mahallesine inşa edilen ve 3 bloktan oluşan 1+1 daireler yaşam başladı. Sosyal alanları ile Karabük`ün yeni yüzü olan Çebioğlu Gold Recidanse, yüzme havuzu, cafe, restaurant ve fitness salonları halka açtı.
Çebioğlu Gold Recidance sahibi işadamı Adnan Çebi, günümüz teknolojisine hakim, genç ve dinamik insan gücüyle alanında Avrupa standartlarında vazgeçilmez hizmet kalitesi sunduklarını söyledi.
2011 yılının Ocak ayında 15 dönüm arazi üzerine kurulan 1+1 525 dairenin Çiebioğlu Gold Recidanse binaları tamamlanmak üzere olduğunu da söyleyen Adnan Çebi, `` 3 bloktan yapılan Recidanse binaların A blok`ta yaşam başladı. Restaurat ve cafe ile fitness hizmete girdi. Mayıs ayı sonunda yüzme havuzu hizmete girecek. Dairelerde cüzi bir indirim yaparak 69 bin 900 TL`den başlayan satışlarımız mevcut. Kiralık daireleri ise bin TL`den 750 TL`ye çektik. Biz sadece potansiyel müşterileri Üniversite öğrenci olarak biliyorduk ama şimdi şehir dışından gelen doktor ve Öğretim üyeleri gibi müşteriler olmaya başladı. Haziran ayı itibari ile tüm çalışmalar bitecek`` dedi.
Çebioğlu Gold Recidanse Müdürü Enver Yazıcı ise, yaşamın başladığını ve bundan herkesin faydalanması gerektiğini söyleyerek, `` Burada hem satış hem de kiralama işerimiz yoğun oalrka devm ediyoruz. Burada kiralama ile ilgili sadece daireyi kiralamakla kalmıyoruz, hem mülk sahibine hem de kiralayana burada değişik sosyal aktiviteleri de sunuyoruz. Güvenliğinden tutun, evinin temizliğine kadar her şeyi yapıyoruz. Havuz başında yaz aylarında düğün çalışmalarımız olacak ve şimdiden talepler alamaya başladık. Kaliteli yaşam için herkesi Çebioğlu Gold Recidanse`ye bekliyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Van’da inci kefali av yasağı süresince 435 bin lira ceza uygulandı Van İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri ile güvenlik güçlerince 15 Nisan tarihi itibariyle uygulanan av yasağı süresince kaçak avcılara 435 bin lira idari para cezası uygulandı. Dünyada sadece Van Gölü Havzası’nda yaşayan endemik bir tür olan inci kefali (Van balığı) 15 Nisan tarihi itibariyle üremek için tatlı sulara göç etmeye başladı. İnci kefali balığını kaçak avcılara karşı korumak için İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Emniyet birimleri, 7 gün 24 saat esasına göre denetimler yaparak kaçak avcılarla mücadele ediyor. Bu kapsamda, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Jandarma ekipleri tarafından gece geç saatlerde yapılan denetimlerde, kaçak avcıların 200 metre uzunluğunda manyat ağı göle serdikleri tespit edildi. Ekipler tarafından manyat ağa takılı halde yaklaşık 2 ton canlı inci kefali (Van balığı) kurtarılarak doğal yaşamına bırakıldı. Ayrıca kaçak avcılık yapan 2 şahsa toplam 17 bin 836 TL idari para cezası uygulandı. "14 ton 500 kilogram inci kefaline el konuldu" İnci kefali av yasağı başladığı 15 Nisan tarihinden bu yana İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Emniyet birimleri tarafından yapılan denetimlerde 9 ton 500 kilogram ölü, 5 ton ise canlı olmak üzere toplam 14 ton 500 kilogram inci kefaline el konuldu. Canlı olan balıklar doğal yaşam alanına bırakıldı. Ayrıca, kaçak avcılık yapan 35 şahsa yaklaşık 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında 435 bin TL idari para cezası uygulanarak, 3 bin 100 metre uzunluğunda manyat ve uzatma ağına ve 36 adet diğer av malzemelerine el konuldu. Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yapılan açıklamada, kolluk kuvvetleriyle birlikte İnci kefalini korumak için denetimlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Açıklamanın devamında ise av yasağı süresince inci kefali balığının avlanılmaması ve tüketilmemesi uyarısında bulunuldu.
Antalya Kepez’de Anneler Günü’ne özel ziyaret Kepez Belediyesi Başkan Vekili Refik Emre Altekin, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ve Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan ‘Anneler Günü’ kapsamında; Kepez Belediyesi Başkan Vekili Refik Emre Altekin, şehit annelerine ve Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi. Altekin’e, ziyaretler de, Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın ve CHP Meclis Üyesi Nilüfer Deveci eşlik etti. Vekil Altekin, Anneler Günü dolayısıyla ilk olarak şehit annelerine ziyarette bulundu. Şehit annelerinin ellerini öptü, ‘Anneler Günü’nü kutladı. Ardından Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti ve huzurevinde yaşayan annelerin ellerini öperek, Anneler Günü’nü kutladı. Kocagöz’ün selamlarını iletti Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamlarını ileten Altekin, “Bizde Mesut Başkanımızın talimatlarıyla anneler gününde burada sizlerin yanındayız. Bu noktada annelik sadece kutsal bir meslek değil, kutsal bir görev değil, annelik manevi bir görevdir. Annelik dünyayı değiştiren, bir çocuğu yetiştiren büyük bir güçtür. Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde annemizin şahsında tüm şehit annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. “dedi. Taleplerin takipçisiyiz Başkan Vekili Altekin, konuşmasının ardından huzurevi sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Seçim döneminde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e yapılan taleplerinde takipçisi olduklarının söyledi. Vekil Altekin ve beraberindeki heyet tarafından huzurevi sakinlerine çiçek takdim edildi. Huzurevi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Vekili Altekin’e, Atatürk portresi hediye edildi. Vekil Altekin, “Bu kıymetli hediyeyi Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz adına alıyorum, çok teşekkür ederim.” diye konuştu.