YEREL HABERLER - 18 Nisan 2012 Çarşamba 15:23

SPOR TOTO 3. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 3. LİG

Karsspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıkları yapıyor.
Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybeden Karsspor`da hedef grup lideri Nazilli`den puan çıkartmak.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, Nazilli`den puanla döneceklerini söyledi.
Demir; ``Grup lideriyle kendi evinde oynayacağız. Nazilli çok iyi bir takım. Bizde iyi bir takımız, biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Bu karşılaşmadan puan çıkartacağız. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz`` dedi.
KENDİ SAHAMIZDA ÇOK ÖNEMLİ İKİ PUAN KAYBETTİK
Batman Petrolspor karşılşamasında çok önemli 2 puan kaybettiklerine dikkat çeken Teknik Direktör Mesut Demir; ``Kendi sahamızda çok önemli puan kaybettik. Kazanacağımız bir maçı zora soktuk. Önce mağlup duruma düştük. Ardın beraberliği yakaladık. İki topumuz direkten döndü. Kazanamadık. Berabera kaldık. Ama biz Batman maçını unuttuk. Aydın Nazilli karşılşamasını düşünüyoruz. Bu karşılşama çok zor geçecek. İki takım içinde zor olacak. Karsspor zoru sever. Bu karşılşamadan puanla ayrılacağımıza inanıyorum`` diye konuştu.
Kars Atatürk Stadında yapılan çalışmaya Keçiörengücü karşılşamasında çıkan olaylardan dolayı cezalı duruma düşen Oğuzhan ile Hikmet katılmadı. Düz koşu ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçın ardından antrenman sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir