YEREL HABERLER - 03 Nisan 2017 Pazartesi 12:03

AK Parti Kars İl Teşkilatı durmak bilmiyor

A
A
A
AK Parti Kars İl Teşkilatı durmak bilmiyor

AK Parti Kars İl Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Kars İl Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ve tüm il ve ilçe yçnetim kurulu üyeleriyle birlikte ev ve köy ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında vatandaşları bilgilendiriyor.


Milletvekili Selahattin Beyribey, Sarıkamış’ta, İl Başkanı Adem Çalkın’da Kars merkez ve merkeze bağlı köylerde vatandaşlarla buluştu.


Milletvekili Beyribey, Sarıkamış, Karaurgan, Çamyazı, İnkaya, Topkaya, Taşlıgüne ve Divik köylerini ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Beyribey, vatandaşlardan çocuklarının geleceği için destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Beyribey’e Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Başkanı Serkant Aykul, İl Başkan Yardımcıları Muammer Sancar ve Ünal Karabulak’ta eşlik etti.


Öte yandan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında Kars Merkez’e bağlı köy, mahalle toplantıları ve taziye ziyaretleri yaptı. Sabah saatlerinde Evet Bürosunu ziyaret ederek çalışmalarına başlayan İl Başkanı Çalkın, Merkez Boğatepe köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak Boğatepe köyünden destek istedi. Ardından Boğatepe köyü İl Jandarma komutanlığını ziyaret eden Başkan Çalkın güvenlik güçlerimizle hasbihal ederek güvenlik güçlerimizin her daim yanında olduklarını belirterek hatıra fotoğrafı çektirdi. Çalkın, çalışmalarına ev toplantılarıyla devam etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Mayıs ayında yağan dolu üreticiyi vurdu Denizli’nin Buldan ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışı, üzüm ve zeytin başta olmak üzere ekili arazilere zarar verdi. Yaklaşık 5 santimetre biriken dolu, şehir stadını ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Son yılların en kurak kış mevsimi geçiren Denizli’de bugün aniden bastıran şiddetli dolu yağışı Bulda ilçesindeki tarım arazilerinde büyük zarar yol açtı. Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı dolu yağışı, öğleden sonra etkili olmaya başladı. Buldan ilçesi ve çevresinde yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı nedeniyle cadde, sokak ve arazilerde 5 santimetreyi bulan dolu birikintileri oluştu. Günlük yaşamı ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyen şiddetli dolu yağışı, Buldan Şehir Stadını da bembeyaz bir örgütle kapladı. Buldan şehir merkezinin yanı sıra Doğanköy, Oğuz, Bölmekaya ve Yenicekent mahallelerinde daha fazla etkili olan dolu yağışı, başta meşhur Sultani üzüm bağları ve zeytinlikler olmak üzere meyve bahçeleri ve daha kısa bir süre önce dikilmiş olan sebze fidanlarına zarar verdi. Yeni oluşmaya başlayan meyveleri ve yaprakları döken dolu, sebze fidelerini de kırdı. Buldan Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Özkan Gümüş, yaptığı açıklamada öğleden sonra etkili olan şiddetli dolu yağışının başta zeytin olmak üzere kayısı, erik, badem, kiraz, vişne ağaçlarında, üzüm bağlarında ve sebze ekili arazilerde büyük zarara yol açtığını belirtti.