ASAYİŞ - 12 Nisan 2024 Cuma 15:49

Digor Kaymakamı Okatan, trafik uygulamasına katıldı

A
A
A
Digor Kaymakamı Okatan, trafik uygulamasına katıldı

Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, trafik uygulamasına katıldı. Jandarma ve sürücülerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.


Kars’ın Digor ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla jandarma ekipleri uygulamalarını sürdürüyor. Kaymakam Hasan Musab Okatan, Soguçkavak Yol Uygulama Noktası’nda bir takım incelemelerde bulundu. Yetkililerden yürütülen uygulamalar hakkında bilgi aldı.


Kaymakam Okatan, daha sonra jandarma ekipleriyle birlikte yol uygulamasına katıldı. Uygulama noktasında durdurulan araçların sürücülerinin bayramı kutladı, bayram şekeri ikramında bulundu.


Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve emniyet kemerlerini takmalarını istedi. Kaymakam Hasan Musab Okatan, bir süre jandarma ekipleriyle sohbet etti ve uygulama noktasından ayrıldı.



Digor Kaymakamı Okatan, trafik uygulamasına katıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.