YEREL HABERLER - 21 Kasım 2015 Cumartesi 15:22

Başkanlar Ve Müdürler Abana'da Toplandı

A
A
A
Başkanlar Ve Müdürler Abana'da Toplandı

Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğine bağlı Kooperatif başkanları ve ilgili Halk Bankası Şube müdürleri Türkiye’de ilk kez Kastamonu’da düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya gelerek istişarede bulundular.
Bozkurt ve Çatalzeytin Kooperatiflerinin ev sahipliğinde, Abana Tatilya Resort Hotelde düzenlenen istişare toplantısı hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Birol Bozkurt böyle bir toplantıyı Türkiye’de ilk defa kendi bölge birliği tarafından düzenlendiğinin altını çizdi.
Başkan Bozkurt, “Birlik başkanlığı olarak birliğimize bağlı kooperatif başkanlarımız ve bölgemizle ilgili halk bankası müdürlerimizle karşılıklı istişare toplantısı yaptık. Çok verimli geçen bu toplantının amacı banka ve kooperatiflerimiz arasındaki sorunların tespiti ve bu sorunların çözümü konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.
Toplantıya katılanlara Abana Tatilya Resort Hotel’in Kooperatif Başkanları ve Banka Müdürlerine bundan sonraki konaklamalarında yüzde 30 indirim yapacaklarının müjdesi de Bölge birliği başkanı Birol Bozkurt tarafından verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir