ASAYİŞ - 14 Ekim 2016 Cuma 15:25

Kastamonu’da iki araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

A
A
A
Kastamonu’da iki araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Kastamonu’da virajı alamayarak karşı şeride geçen pikap, karşı yönden gelen kamyonete çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Cide-Kastamonu karayolunda Tahsin Alaca (56) idaresindeki 06 FM 1035 plakalı pikap, Şenpazar’a bağlı Celalli köyü yol ayrımında yoldaki keskin viraj nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Rıza Yıldız yönetimindeki 37 FF 361 plakalı kamyonete çarptı. Kazada sürücüler Rıza Yıldız ve Tahsin Alaca ile kamyonette yolcu olarak bulunan Emin Yıldız yaralandı. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Emin Yıldız, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada hayatını kaybeden Emin Yıldız’ın cenazesi, Şenpazar Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.