YEREL HABERLER - 10 Kasım 2016 Perşembe 18:40

İHA’dan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’a ziyaret

A
A
A
İHA’dan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’a ziyaret

İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, beraberinde İHA Düzce İl Temsilcisi Ali Yıldız ve İHA Kastamonu İl Temsilci Vedat İkizoğlu ile birlikte Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Kocaeli’nde Derinci Kaymakamı iken Kastamonu Valiliğine atanın Vali Mesut Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çorbacı, İhlas Haber Ajansı’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, İHA’nın Türkiye’nin en geniş kapsamlı haber ağına sahip olduğunu belirtti.
Kastamonu ile Kocaeli bölgesi hakkında gerçekleştirilen sohbette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Yıldırım, ilçelerde değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, vatandaşlar ile kamu kurum ve kuruluşları bir araya getirdiklerini söyledi. Vatandaşların istek ve taleplerini bizzat dinlediğini söyleyen Vali Yıldırım, sorunların çözümü noktasında da gerekli kurumlara talimat yazısı gönderdiklerini kaydetti. Vali Yıldırım, bu tür ziyaretleri daha da sıklaştırarak önümüzdeki günlerde de devam ettireceklerini belirtti.
Ayrıca İHA Kocaeli Bölge Müdürü Çorbacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı’yı da ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgeler aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Spordaki yükselişimiz devam edecek" Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporun Türkiye’nin yükselen alanlarından biri olduğunu belirterek, "Spordaki yükselişimiz devam edecek" dedi. 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini buldu. Törende basın mensuplarına konuşan Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Dile kolay 70 yıl, durmaksızın, sporun, sporcunun, spor camiasının yanında olan bir çalışma. Ben bugüne kadar bu güzel geleneği sürdüren herkese minnetlerimi ifade ediyorum. Spor, Türkiye’nin yükselen alanlarından biri. Spordaki yükselişimiz devam edecek. Spora gönül verenler için önemli bir motivasyon kaynağı. Tüm adayları, ödüle layık görülen tüm spor camiasının fertlerini tebrik ediyorum. Milli takımımızda hocamız ile yeni bir heyecan var. İnanıyorum hem Avrupa’da milli takımımızla hem de Paris’ta olimpiyatlar var. Tokyo’da en çok madalya sayısına ulaşmıştık. Yeni hedefler, yeni başarılar olsun. Sporda yılların emekleri var. Emek, inanç ve kenetlenme var. O yüzden inanıyorum bu birliktelik tablosuyla güçlenerek devam edecek. Türkiye artık bir spor ülkesi. İnanıyorum futboluyla, basketboluyla, voleyboluyla, cimnastiğiyle, atletizmle, yüzmesiyle her alanda bu güçlü yürüyüş devam edecek. Gayret olmadan başarı olmaz" diye konuştu.