ASAYİŞ - 15 Ocak 2018 Pazartesi 16:15

LPG yüklü tanker, karlı yolda devrildi

A
A
A
LPG yüklü tanker, karlı yolda devrildi

Kastamonu’da LPG taşıyan bir tanker, kötü hava şartları sebebiyle devrildi.

Kastamonu’da LPG taşıyan bir tanker, kötü hava şartları sebebiyle devrildi.


Edinilen bilgiye göre, İzmit’ten Kastamonu’nun Cide ilçesine gelen 34 LM 1186 plakalı LPG yüklü tanker, Şenpazar-Cide karayolunun Gebeoğlu mevkisinde kötü hava koşulları yüzünden sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampolde devrildi. Yaşanan kazada tanker sürücüsü yara almadan kurtulurken, devrilen tanker karayolunun büyük kısmını ulaşıma kapattı.


Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı sonrasında olay yerine intikal ettirilen jandarma ekipleri, kaza mahallinde gaz dolu tankerin patlama riskinden dolayı önlemler almaya başladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye’de buluştu Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 9. Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı (ICQMT2024) Fethiye’de başladı. Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen konferanslara dünyadaki ünlü fizikçiler katıldı. Konferansa Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve 55 ülkeden yaklaşık 800 kişi katıldı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Gencer Başkanlığı’nda gerçekleşen konferans açılışında küresel ısınmaya dikkat çekildi. Prof. Dr. Ali Gencer konuşmasında, “Konferansımızın asıl amacı, küresel iklim değişikliği ve bunun dünyamıza getireceği değişiklikleri önlemek üzere uluslararası bir çabanın ürünü olarak ortaya çıkan yeni teknolojilerin tartışılmasıdır. Dünyanın ortalama sıcaklığı artışı eğer kontrol altına alınamazsa hem ülkemiz hem de dünya açısından gerçekten yaşanamaz bir yer olacak. Ülkemizin uluslararası başlattığı çabalara bir destek olsun diye akademik bir bakış açısıyla gelişmeleri tartışacağız. Ülkemizin bu coğrafyada daha yaşanabilir bir ülke olması için yeni teknolojilerin geliştirilmesi kaçınılmaz. Bunun için Türkiye’nin pozisyon almasına ve yükseltmesi konularını teknik açıdan bu konferansta değerlendirmiş olacağız. Katılım oldukça yüksek” ifadelerini kullandı.