ASAYİŞ - 07 Şubat 2018 Çarşamba 20:47

Tosya’da yangında hayatını kaybeden yaşlı kadının kemikleri enkaz altında bulundu

A
A
A
Tosya’da yangında hayatını kaybeden yaşlı kadının kemikleri enkaz altında bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, marangoz atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın sonrasında 8 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiş ve yangında 81 yaşındaki Döndü Kansız isimli yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetmişti.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, marangoz atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın sonrasında 8 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiş ve yangında 81 yaşındaki Döndü Kansız isimli yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetmişti. İş makinelerinin katıldığı arama çalışmalarında, Kansız’a ait olduğu düşünülen kemikler bulundu.


Yangın sonrası yaşlı kadının cesedinin bulunması için yangın alanında arama çalışmaları sabahın ilk saatleri ile başlatıldı. Arama çalışmalarına AFAD ekipleri ve Tosya İlçe Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri birlikte yürüttü. İş makinelerinin katıldığı arama çalışmalarında yangında yanarak hayatını kaybeden Döndü Kansız’a ait olduğu düşünülen kemikler bulundu.


Yangın alanından çıkarılan kemikler incelenmek üzere Adli Tıp Kuruluna gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara YTP lideri Yılmaz: “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır” Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, 2028 Genel Seçimlerine kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektiğini vurgulayarak, “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır. Bu millet tarumar olur. Bizi kurtaracak biri yok mu? der” dedi. Yılmaz, Yeni Türkiye Partisi tarafından Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonunda düzenlenen partisinin İl ve İlçe Başkanları 2’nci İstişare Toplantısı’na katıldı. Burada konuşan Yılmaz, 2028 Genel Seçimlerine kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektiğini ifade ederek, “Bu şartlar altında erken seçim olmaz. AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır. Bu millet tarumar olur. Bizi kurtaracak biri yok mu? der. O kadar ağır travmaların neticesiyle olacak işler bunlar. Büyük bir savaş var. Bir taraftan İran-İsrail, bir taraftan Çin, ABD’yi yok etmek istiyor. ABD bizi yok etmek istiyor. Rusya bizden toprak kopartmak istiyor. Batı, Kürt kardeşlerimizin içerisine soktuğu Ermeni unsurlarla kendi nüfusları yetmediği için Kürt kardeşlerimizi kullanarak Kürdistan projesi hayali kuruyor” değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz, Türkiye şehirlerinin güvenlik altında olduğuna inanmadığını getirerek, “Bize bu konuda siyasetin diğer alanlarındaki gibi yalan söylendiyse bu haçlı zihniyeti bizi tarumar etmeden gitmez” dedi. “AK Parti her iktidar döneminde bir Türkiye yemiş” AK Parti hükümetinin 21 yıllık dönemde yaklaşık 3 trilyon dolar vergi aldığını belirten Genel Başkan Yılmaz, Türkiye’nin Gayrisafi Milli Hasılasının 800 milyar dolar olduğunu ifade ederek, “4 tane Türkiye eder. Bugün bütün varlıklarımızı satsak bizim ederimiz 800 milyar dolar. Bunlar her iktidar döneminde bir Türkiye yemiş” dedi. (MMG-
İstanbul İbrahim Üzülmez: "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi" Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçın genelinde istatiksel olarak rakipten daha iyi olduklarını söyleyerek, "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Pendikspor, sahasında karşılaştığı Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bizim için final niteliğinde bir maçtı. Oyuna iyi başladık. Her hafta aynı şeyleri dejavu gibi yaşıyoruz. Maçın geneline baktığınız da pozisyon üstünlüğümüz var, gol var. Başarılı bir ameliyat geçiriyoruz. Ekip iyi, doktor iyi ama hasta ölüyor. İstatiksel olarak sahada iyiyiz. Öne geçiyoruz. İkinciyi atmak için yükleniyoruz ama atamıyoruz. İkinci yarı ikinci golü yiyoruz. Ben geldiğim günden itibaren oynadığımız hiçbir maçta oyun olarak rakiplerin gerisinde kalmadık. Bu maçta da altıpastan atamadığımız 4-5 gol var. Taraftarlar da haklı. Netice olarak olarak puan kaybı yaşanıyor ve sinirleniyorlar. Bizim adımıza en olumsuz olan durum, 3. bölgede sonuca gidemiyoruz. Burası Süper Lig, biz atamayınca rakip atınca bu sefer de mental olarak düşüyoruz. O golleri atamayınca kaybediyoruz. Kaybettikçe de üzülüyoruz. Rakibimizi kutluyorum. İstatistiklere baktım. İki şutları var. Netice olarak duran toptan yediğimiz iki golle kaybettik. Kayserispor takımı iyi oynayarak bizi yenmedi. Sadece mücadele ettiler" diye konuştu.