GENEL - 04 Eylül 2018 Salı 10:41

Sıcak hava hayvanları da etkiledi

A
A
A
Sıcak hava hayvanları da etkiledi

Hava sıcaklıklarının 30 dereceye ulaştığı Kastamonu’da bir kedi soluğu Nasrullah Camii önünde bulunan şadırvanda aldı.

Hava sıcaklıklarının 30 dereceye ulaştığı Kastamonu’da bir kedi soluğu Nasrullah Camii önünde bulunan şadırvanda aldı. Kedinin şadırvandan suyu kanarcasına içmesi bir vatandaşın cep telefonu kamerasından görüntülendi.


Ağustos ayının bitmesine rağmen hava sıcaklıkları yurdun farklı bölgelerinde kendini gösteriyor. Sıcak havalardan ise en çok etkilenenler ise hayvanlar. Kastamonu Nasrullah Camisi önünde bulunan şadırvanda bir kedinin su içmesi cep telefonu ile görüntülendi.


Vatandaşın cep telefonu ile aldığı görüntüde yaklaşık 50 santimetre yüksekliğe çıkan kedi ağzını sudan ayırmıyor. Cep telefonu ile görüntü alan vatandaşı bile hissetmeyen kedi sudan ağzını bir saniye ayırmıyor. Su içtikten sonra rahatlayan kedi, çıktığı yerden atlayarak şadırvan yanından ayrılıyor.


Kedinin su içişini gören vatandaşlar ise bu anı gülerek geçirdiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.