ASAYİŞ - 08 Ekim 2020 Perşembe 13:16

Yoldan çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

A
A
A
Yoldan çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Kastamonu’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil, 50 metrelik tarlaya yuvarlandı.

Kastamonu’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil, 50 metrelik tarlaya yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Sinop’tan İstanbul’a gitmekte olan Niyazi Akça (56) idaresindeki 34 DZV 19 plakalı otomobil, Kastamonu-Taşköprü karayolu Ayva köyü mevkisine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak 50 metrelik tarlaya yuvarlandı. Kazada araçta bulunanlar çevreye savrulurken yaralan sürücü Niyazi Akça ile araçta yolcu olarak bulunan Ömer Akça (19) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak çevredeki vatandaşlarında yardımıyla uçurumdan çıkartıldı.


Uçurumdan çıkartılan yaralılar, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.