SPOR - 06 Aralık 2018 Perşembe 08:45

Ligde ağladı, Kupada güldü

A
A
A
Ligde ağladı, Kupada güldü

Kayserispor’un gurbetçi futbolcusu Bilal Başacıkoğlu, haftalar sonra golle buluştu.

Kayserispor’un gurbetçi futbolcusu Bilal Başacıkoğlu, haftalar sonra golle buluştu. Ligde ağlayan Bilal, kupa maçında ise güldü.


Sezon başında Hollanda’nın Feyenoord takımından transfer edilen Bilal Başacıkoğlu, Kayserispor forması ile ikinci golünü de Türkiye Kupası maçında attı.


Ligde bir türlü istenilen performansı veremeyen ve son oynanan Trabzonspor maçında yedek kalan, oyuna girdikten sonra da hatalarından ötürü taraftarın protestosunu alan ve maçtan çıkarken ağlayan Bilal Başacıkoğlu, kupada gol atarak moral buldu.


Trabzonspor maçında ağlayarak soyunma odasına giden Bilal Başacıkoğlu, Altay ile İzmir’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5.kademe 1. maçında attığı şık golle rövanş maçı için avantaj sağladı.


Bilal Başacıkoğlu, bu sezon Kayserispor forması ile 11 Süper Lig maçında 967 dakika sahada kalırken 3 sarı kart gördü ve gol atamadı. Bilal, Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta görev aldı ve 2 gol attı. Genç futbolcu Pazarspor maçından sonra Altay maçında da golünü attı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.