SAĞLIK - 16 Eylül 2019 Pazartesi 16:15

Kayseri Şehir Hastanesi’nin ilk dördüz bebekleri dünyaya geldi

A
A
A
Kayseri Şehir Hastanesi’nin ilk dördüz bebekleri dünyaya geldi

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde, ev hanımı 30 yaşındaki İ.

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde, ev hanımı 30 yaşındaki İ. E. isimli hasta dördüz bebeklerini dünyaya getirdi.


Kayseri’de yaşayan 2 çocuk annesi ev hanımı İ.E. üçüncü hamileliğinde Kontrol için Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğine gelen İ.E. erken doğum için hastaneye yatırıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hüseyin Aksoy tarafından 28 inci haftada doğum yaptırılan İ.E. 3’ü erkek biri kız olmak üzere dördüz bebek dünyaya getirdi. Sezeryanla dünyaya gelen bebekler erken doğum nedeniyle yenidoğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Bebeklerin doğumunu gerçekleştiren Doç. Dr. Hüseyin Aksoy, "3 erkek 1 kız çocuğu dünyaya geldi. yenidoğan bebeklerimizi yenidoğan kliniğine teslim ettik. Hepsi de sağlıklılar " dedi.


Bebeklerin sağlık durumu hakkında bilgi veren Yenidoğan Yoğunbakım Sorumlu Hekimi Doç Dr. Osman Başbuğ ise, "Bebeklerimiz doğduğu zaman 3’üne müdahale etmemiz gerekiyordu. Bu bebeklerimize gerekli tedaviyi yaptık. 4 bebeğimizin sağlık durumu beklediğimiz şekilde seyrediyor. Herhangi bir sorun yok. Şuan için sağlıkları iyi diyebiliriz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.