YEREL HABERLER - 13 Şubat 2012 Pazartesi 12:44

AHMET ERDEM TİCARET LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BELÇİKA`NIN BAŞKENTİNDE

A
A
A
AHMET ERDEM TİCARET LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BELÇİKA`NIN BAŞKENTİNDE

Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, proje ortakları Atatürk Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte üç haftalık bir eğitim programına katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gittiler.
24 öğrenci ve 4 öğretmenin katıldığı eğitim programı kapsamında Avrupa’nın birçok şehrini gören öğretmen ve öğrenciler bilgi, gördü ve tecrübelerini artırdılar. Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Yakup Yüksel, Brüksel’e gidecek öğrencileri ve öğretmenleri uğurlarken, bu tür faaliyetlerin öğretmenler ve öğrenciler için ufuk açıcı olduğunu söyledi. Yüksel “Avrupa Birliği’nin başkenti olan ve AB’nin birçok organın bulunduğu Brüksel’de üç hafta süreyle eğitim yapmak onlar için bulunmaz bir fırsat olacaktır. Bu faaliyet, gerek mesleki açıdan, gerek kültürel açıdan, gerekse kişisel gelişim ve yabancı dil açısından onlara büyük katkı sağlayacaktır. Katılacakları gezi programları ile birçok Avrupa Ülkesini görme fırsatı bulacaklardır. Onlar başka kültürlerle temasa geçtiklerinde daha hoşgörülü ve anlayışlı bireyler olacaklar, kendilerini ve ülkemizi ileri götürmek gayesine kendiliğinden ulaşacaklaradır.” dedi.
Öğrencilerin, proje ortakları Atatürk Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte üç hafta süreyle Belçika’nın başkenti Brüksel’de kalacaklarını belirten okul müdürü Yakup Yüksel, öğrenci ve öğretmenlerinin daha önce Bulgaristan’a gittiğini, bu yıl ise Brüksel gezisinin ardından İtalya’ya Roma’ya, Prag ve Almanya’ya da eğitim görmek için gideceklerini ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir