YEREL HABERLER - 11 Şubat 2014 Salı 13:15

Kazada Hayatını Kaybeden Orhan Arabacı Son Yolculuğuna Uğurlandı

A
A
A
Kazada Hayatını Kaybeden Orhan Arabacı Son Yolculuğuna Uğurlandı

(FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)
HABER : DELİL DOĞAN BİLMEZ
KAMERA : DELİL DOĞAN BİLMEZ
Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Orhan Arabacı son yolculuğuna uğurlandı
Melikgazi ilçesi Osman Kavuncu Bulvarı DSİ Bölge Müdürlüğü önünde, İsmail Serdar Ç. (37) yönetimindeki 58 NF 424 plakalı otomobil ile Orhan Arabacı'nın (46) kullandığı 63 ET 307 plakalı otomobil çarpışmış, çarpışmanın şiddetiyle Orhan Aarabacı'nın kullandığı otomobil, takla atıp ters dönerken, İsmail Serdar Ç.'nin kullandığı otomobil orta refüje çıkıp yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra aydınlatma direğine çarparak durabilmişti. Araç içerisinde sıkışan Orhan Arabacı, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu otomobilden çıkarılarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
3 ÇOCUK BABASIYDI
Kazada hayatını kaybeden Orhan Arabacı’nın, 3 çocuk babası olduğu ve askeriyeden uzman çavuş olarak emekli olduktan sonra, ailesinin geçimini sağlayabilmek için özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.
Orhan Aarabacı’nın cenazesi, Hunat Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Taşlıburun Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir