YEREL HABERLER - 22 Mart 2014 Cumartesi 18:02

Eskişehir Bağlarında Coşku Sevgi Seline Dönüştü

A
A
A
Eskişehir Bağlarında Coşku Sevgi Seline Dönüştü

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Osmanlı mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesinde bulunan Osmanlı, Selçuklu ve Danişmentgazi mahallesinde oturan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Vatandaşların alkışları ve tezahüratları eşliğinde salonu gelen Başkan Memduh Büyükkılıç, ”Bizlere her zaman destek oldunuz. Yokluk gününde kıtlık gününde yanımızda hep siz vardınız. Size hizmet etme imkanını bize veren Allah’a şükürler olsun.Yaratılanların en şereflisi insana hizmet etmenin onurunu gururunu yaşıyoruz" dedi. AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra ,AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas,Kadın kolları başkanı Selma Kocaoğlu,Gençlik kolları üyeleri,Belediye Meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.
30 Mart seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas “Oyunuza ve sandığınıza sahip çıkın. Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç yaptığı hizmetler ile bizlerin ve sizlerin yüzünü her zaman ağartmıştır. O yüzden şimdi sizlerin karşısına çıkıp alnımızın akı ile hizmetlerimizi anlatıyoruz. Sizlere hizmetin sevdalısı Başkanımıza ve meclis üyesi adaylarımıza 30 Mart’ta sandığa giderek sahip çıkın ve destek verin. Destek verin ki, hizmetimiz sürsün, Kayseri ve Melikgazi büyüsün" dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise yaptığı konuşmada, "1994 yılı şehrimiz için bir milattır.O günden bu güne insanlığa hizmetin sevdalısı kadrolar iş başında.Kamunun,kimsesizin,yetimin hakkını gözeten, kimsesizin kimsesi olmayı kendine görev bilen, birbiri ile çatışan değil,dayanışan ekip iş başında.Melikgazi Belediyesi olarak çok şükür borcu olmayan belediyeyiz. Birçok belediye işçisinin maaşını ödemeye zorlanırken, bizler hizmetten hizmete yatırımdan yatıra koşuyoruz.Çünkü bizim Allah’a şükür kara deliklerimiz yok. Melikgazi Belediyesi güler yüzlü ekibi ve 520 bin nüfusu ile ülkemizin en önemli metropol ilçelerinden birisi haline geldi" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler Dünyaca ünlü Pamukkale’yi görmek için gelen yabancı kafile, 70 yaşındaki Polonyalı kadını Denizli’de unutup Salda Gölü’ne gitti. Saatler sonra kayıp olduğu anlaşılan yaşlı turist, jandarma komandolar ve güvenlik görevlilerinin yaptığı aramaya rağmen Pamukkale ören yerinde bulunamadı. Edinilen bilgiye göre; UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale ve Hierapolis Antik Kentini görmek için Denizli’ye gelen yabancı kafile, turun bitmesinin ardından bugün öğle saatlerinde kentten ayrılarak gezinin sonraki durağı olan Burdur’daki Salda Gölüne gitti. Kafileyi 100 kilometre gittikten sonra otobüsten indiren tur rehberi, kafilede yer alan 70 yaşındaki Polonyalı bir kadın turistin eksik olduğunu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine Pamukkale ören yerinde görevli güvenlik görevlileri tarafından yaşlı turistin bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına, Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birliği de destek verdi. Hierapolis Antik Kenti ve Pamukkale ören yerinde yapılan geniş çaplı araştırmalarda, Polonyalı kadına ait bir ize rastlanmadığı öğrenildi. Arama çalışmalarının sona ermesinin ardından komando birliği, Pamukkale ören yerinden ayrıldı. Yolunu kaybedince kafileden farklı bir yöne gitmiş olabileceği değerlendirilen yaşlı turistin bulunması için ören yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları jandarma tarafından incelemeye alındı. Kayıp turistin bulunması için çalışmalar devam ederken, onu Denizli’de unutup giden kafileden ise geri dönmelerinin istendiği ifade edildi.