YEREL HABERLER - 09 Nisan 2014 Çarşamba 16:59

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'den Türk Polis Teşkilatı'nın 169 Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

A
A
A
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'den Türk Polis Teşkilatı'nın 169 Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Dengiz, Polis Teşkilatı'nın 169 yıldır önemli bir görevi üstlenerek iç güvenliğin, huzur ve asayişin güvencesi haline geldiğini belirtti.
Türk Polis Teşkilatı'nın güçlü yapısının, uzmanlaşmış kadrosunun, her türlü teknik imkan ile ülkenin dört bir yanında güven ve huzur ortamını sağladığını vurgulayan Dengiz, mesajında şunlara yer verdi:
" Ülkeleri ayakta tutan, başta ekonomi olmak üzere her açıdan gelişmesini sağlayan husus istikrardır. Huzur ve güvenin olmadığı, kamu düzeninin muhafaza edilemediği yerde istikrar olmaz. Güvenlik güçlerimiz her türlü zor şartlar altında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamakta, suç unsurunu engellemek ve ortadan kaldırmak için önleyici tedbirler almakta, faillerin bulunması için her türlü çalışmayı yapmakta, hukukun üstünlüğü için mücadele etmektedir.
Kuruluşundan bu yana günün şartlarına göre kendini yenileyen Türk Polis Teşkilatı, teknolojik gelişmeleri de bünyesine ekleyerek dünya ile yarışır hale gelmiştir. Emniyet mensuplarının vatan, millet için yaptığı takdire şayan çalışmalar, herkese güven vermektedir. Bir ülkenin güvenliği, vatandaşlarının huzur içerisinde yaşamını ikame ettirmesi, güvenlik birimlerimizin başarılı, fedakarca çalışmaları ile sağlanabilmektedir. Delilden suçluya ulaşılması sürecinde gerekli başarının gösterilmesi hem yargılama sürecine büyük kolaylık sağlamış, hem de suçluların kısa sürede tespitine olanak vermiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle her yönüyle medarıiftiharımız olan Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)