GÜNDEM - 14 Mayıs 2024 Salı 15:32

AK Parti’den kan bağışına destek

A
A
A
AK Parti’den kan bağışına destek

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Kızılay iş birliği ile 81 ilde eş zamanlı düzenlenen ’kan bağışı’ kampanyasına AK Parti Kayseri İl Başkanlığı da destek verdi.


AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda düzenlenen kampanyaya, il başkan yardımcıları, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar, Kızılay’a kan vererek, destek oldu. Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak başlatılan kan bağışı kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Bilal Düşüktaş, “Kan bağışı acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak, 81 ilde eş zamanlı olarak kan bağışı kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Kan bağışı ülkemiz için önemli bir ihtiyaçtır. Sürekli bir ihtiyaçtır. Vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya ve bunu sürekli bir hale getirmeye davet ediyoruz. Burada bulunan Kızılay çalışanlarına ve teşkilat mensuplarımıza kan bağışlarından dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



AK Parti’den kan bağışına destek

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Beldibi sakinlerinden karavan kampı açıklaması Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parkı’nın karavan parkına dönüştürülmesine bölge sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi. Alana gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bölge sakinlerine projenin iptal edilmesi için bakanlık ile görüşeceğini söyledi. Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parkı’nın karavan kampına dönüştürülmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ihale edilerek çalışmalara başlanmasına bölge halkı ve çevreciler tepki gösterdi. Atatürk Parkı’nda toplanan çok sayıda bölge halkı ve çevreciler projenin iptal edilmesi için basın açıklaması yaptı. "Alan imarsız, çalışmaların durması gerekir" Grup adına açıklama yapan karavan kampına karşı olmadıklarını belirten Gündüz, "Parkın çevresindeki çitler kaldırılmalı ve halk parkı daha rahat kullanması sağlanmalıdır. Bizler Karavan kamplarına karşı değiliz. Karavan kampı için daha uygun başka bir alan bulunmalı ve onların da bütün altyapı ihtiyaçları karşılanmalıdır. Beldibi’de de halkın karavancılarla karşı karşıya getirilmesinden vazgeçilmelidir” şeklinde konuştu. Bölge halkı ile birlikte alanda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’da, pazartesi günü bakanlık ile gerekli yazışmalara başlayacaklarını ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bizzat görüşerek konuyu detaylı anlatacağı ve projenin iptal edilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.