SPOR - 18 Kasım 2025 Salı 11:52

Erciyes 38 FK’nın 5 haftalık maç programı belli oldu

A
A
A
Erciyes 38 FK’nın 5 haftalık maç programı belli oldu

Türkiye 3.Lig 2. Grup ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’un sezonun ilk yarısına kadar oynayacağı 5 maçın programı belli oldu. Mavi-siyahlı ekip 5 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iki hafta ara verilen üçüncü ligde 5 haftalık maç programını açıkladı. Üçüncü Lig 2. Grup’ta yer alan ve Kayseri’nin tek üçüncü lig temsilcisi olan Erciyes 38 FK’nın ilk yarının sonuna kadar oynayacağı maçların programı belli oldu. Lige verilen milli arada çalışmalarını günde tek idman ile sürdüren ekip ilk yarıda kalan 5 maçının 3’ünü deplasmanda 2’sini ise kendi sahasında yapacak. Lige verilen aradan sonra ilk maçını sahasında Mazıdağ Fosfatspor ile oynayacak ekip ardından üst üste Kilis ve Diyarbakır deplasmanlarına gidecek.Ligin 14. haftasında kendi evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek olan Erciyes 38 FK, 15. hafta deplasmanda oynayacağı Niğde Belediyespor karşılaşması ile ilk yarıya nokta koymuş olacak. Erciyes 38 FK’nın 5 haftalık maç programı ise şöyle:


11.Hafta


Erciyes 38 FK-Mazıdağı Fosfatspor


30 Kasım Pazar-13.00- DışSaha


12. Hafta


Kilis 1984spor-Erciyes 38 FK


6 Aralık Cumartesi-13.00 7 Aralık Stadı


13. Hafta


Diyarbekirspor-Erciyes 38 FK


12 Aralık Cuma-14.00-Seyrantepe 2 Nolu


14. Hafta


Erciyes 38 FK-Kahramanmaraşspor


16 Aralık Salı-13.00-Dış Saha


15. Hafta


Niğde Belediyespor-Erciyes 38 FK


20 Aralık Cumartesi-17.00-Niğde 5Şubat


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.