SPOR - 19 Mayıs 2026 Salı 09:16

Kayserispor’da an çok kart gören Ramazan Civelek oldu

A
A
A
Kayserispor’da an çok kart gören Ramazan Civelek oldu

Kayserispor; 2025-2026 sezonunda 80 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılı takımda en çok kart gören isim Ramazan Civelek oldu. Ramazan Civelek 8 sarı kart cezalandırıldı.


2025-2026 sezonunda 80 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Kayserispor’da en çok kart gören isim Ramazan Civelek oldu. Bu sezon 30 müsabakada sarı kırmızılı formayı giyen Ramazan Civelek 8 kez sarı kart gördü. 3 kırmızı kartın görüldüğü Kayserispor’da Benes, Mendes ve Dorukhan Toköz birer kez kırmızı kart görerek cezalandırıldı. Kayserispor’da sarı kart gören isimler şu şekilde;


Ramazan Civelek 8 sarı kart


Youssef Ait Bennasser 7 sarı kart


Furkan Soyalp 7 sarı kart


Miguel Cardoso 6 sarı kart


Bilal Bayazıt 5 sarı kart


Dorukhan Toköz 5 sarı kart


Lionel Carole 4 sarı kart


Abdulsamet Burak 3 sarı kart


Laszlo Benes 3 sarı kart


Denis Makarov 3 sarı kart


German Onughka 3 sarı kart


Görkmen Sağlam 3 sarı kart


Denswill 3 sarı kart


Aaron Opoku 3 sarı kart


Joao Mendes 2 sarı kart


Carlos Mane 2 sarı kart


Semih Güler 2 sarı kart


Onurcan Piri 1 sarı kart


Joshua Brenet 1 sarı kart


Jadel Katongo 1 sarı kart


Majid Hosseini 1 sarı kart


Burak Kapacak 1 sarı kart


Mehmet Eray Özbek 1 sarı kart


Nurettin Korkmaz 1 sarı kart


Indrit Tuci 1 sarı kart


Talha Sarıaslan 1 sarı kart


Fedar Chalov 1 sarı kart


Gideon Jung 1 sarı kart


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Taksim’de doğalgaz onarımı uzun sürünce esnaf, çareyi tüp kullanarak buldu İstanbul’un en yoğun caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’ndeki büfelerde gaz borusunun delinip gaz kaçağı yaşanması nedeniyle İGDAŞ tarafından yaklaşık 10 büfenin gazı kesildi. Kesintinin uzun sürmesi nedeniyle esnaf, artan yoğunluğu gidermek için çareyi tüpte buldu. Olay, saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Beyoğlu Taksim Meydanı’nda sokak lezzetleri olarak hizmet veren büfelerde borunun delinmesi nedeniyle gaz kesintisi yaşandı. Gaz kaçağının fark edilmesi ile olay yerine İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri, orta kısımda bulunan büfenin gaz borularından birisinin delinip gaz kaçağının meydana geldiğini tespit etti. Kesintinin uzun sürmesi nedeniyle işletmeciler öğle saatlerine kadar döner satışı yapamadı. Ardından artan yoğunlukla birlikte esnaf, çareyi tüp yakarak buldu. Birçok işletmecinin mecburi olarak döner tezgahlarına tüp taktırdığı ve döneri bu şekilde pişirdiği görüldü. "Biz de büyük bir mağduriyet yaşadık" Taksim Meydanı’ndaki büfelerden birinin işletmecisi olan Yusuf Atalay, "Bu sabah Taksim Meydanı’nda rutin olarak dükkanlarımızı açtığımızda komşu bir gaz kokusu geldiğini söyleyerek şikayette bulundu. İGDAŞ yetkilileri geldi. Gaz sızıntısı var diyerek gazı kapattılar. Gazda kaçak olduğunu ve gazı keseceklerini söylediler. Biz de normalde sabah saat 07.00’de dükkanlar açılır, 08.00 gibi dönerler takılır, güne hazırlanır. İşletmemizin 1-2 saat içerisinde açılabileceğini, arıza giderileceğini söyledi şirket fakat beklenen saatlerde şirket arızayı tam olarak gideremedi. 1-2 saat derken saat 16.00’yı buldu. Sonunda gaz kaçağının fazla olduğunu ve gazı açmayacağımızı söylediler. Biz de büyük bir mağduriyet yaşadık. Yani, tam bugün maç olması hasebiyle Taksim kalabalık. Ona göre hazırlıklarımızı yapmıştık. Gazın olmayışıyla bütün çalışmamız boşa çıktı. Biz de kendi yöntemlerimizle, tamamıyla eski yöntemlere döndük. İşte şu an tüplerimizi takmaya çalıştık ve işimizi açıp yeniden hayata dönmeye çalışıyoruz. Yetkililerden isteğimiz, burası Taksim Meydanı, 10’a yakın esnaf mağdur olmuşuz. Şu an 4 tane tüp aldık ama zaman, süreç neyi göstereceğini bilmiyoruz. Tüp almakla bu işler yetmiyor çünkü tamamıyla sistem doğalgaza endeksli olduğu için sistemini de komple değiştirdik. Mağduriyet çok fazla ve ne zaman geleceğini de bilmiyoruz. Şu an 4 tüple başladık ama sonucu ne olacak bilmiyoruz" diye konuştu.
Bursa Yenişehir’de kurban satış yeri ve mezbaha bayrama hazır Bursa’nın tarım ve hayvancılık üssü Yenişehir’de, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Yenişehir Belediyesi, vatandaşların kurbanlık ibadetlerini sağlıklı, hijyenik ve huzurlu bir ortamda yerine getirebilmesi için Canlı Hayvan Pazarı ve Belediye Mezbahası’nı modern standartlara uygun hale getirdi. Tarım ve hayvancılıkta Bursa’nın en önemli merkezlerinden biri olan Yenişehir’de, Kurban Bayramı heyecanı şimdiden başladı. Yenişehir Belediyesi, vatandaşların ve yetiştiricilerin kurban dönemini sorunsuz geçirmesi amacıyla Canlı Hayvan Pazarı ile Belediye Mezbahası’ndaki hummalı çalışmalarını tamamlayarak tesisleri bayrama hazır hale getirdi. Canlı hayvan pazarı kapılarını açıyor Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri ile Fen İşleri müdürlüklerine bağlı ekiplerin koordineli çalışmasıyla, ilçe sakinlerine hizmet veren Canlı Hayvan Pazarı baştan aşağı yenilendi. 19 Mayıs 2026 Salı (Bugün) gününden itibaren kurulacak ve bayramın birinci gününe kadar açık kalacak pazarda, hayvan satış yerlerinin sınırları çizilerek belirginleştirildi. Toplum sağlığını ön planda tutan Yenişehir Belediyesi, pazar alanında geniş çaplı bir dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Yetiştiricilerin ve vatandaşların alana güvenle giriş yapabilmesi için kurulan Dezenfeksiyon Tüneli de aktif hale getirilerek kesintisiz hizmet vermeye başladı. Modernize edilen mezbahada hijyen en üst seviyede Kurban kesim işlemlerinin modern ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi için Yenişehir Belediyesi Mezbahası’nda da hazırlıklar bitirildi. Tepeden tırnağa modernize edilen tesiste teknik bakımlar tamamlanırken, hijyen standartlarının en üst seviyede tutulması amacıyla düzenli olarak temizlik ve sterilizasyon işlemleri uygulanıyor. Çevre düzenlemesi unutulmadı Sadece kesim ve satış alanlarında değil, tesislerin estetik görünümünde de önemli adımlar atıldı. Mezbaha bahçesinde gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleriyle yeşil alanlar güzelleştirildi, parke taşları döşenerek vatandaşların konforlu bir şekilde hareket edebileceği alanlar oluşturuldu. Başkan’dan hayvancılıkta öncü kent vurgusu Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Bursa’nın tarım ve hayvancılık lokomotifi olan Yenişehir’de, Kurban Bayramı sürecinin sorunsuz ve ilçeye yakışır şekilde geçmesi için tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Başkan Özel, "Yenişehir, sahip olduğu potansiyelle sadece kendi bölgesine değil, çevre il ve ilçelere de hayvancılık konusunda öncülük eden bir kent. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, hem emekçi hayvan üreticilerimizin emeklerinin karşılığını bulacağı hem de vatandaşlarımızın dini vecibelerini gönül rahatlığıyla, hijyenik bir ortamda yerine getirebileceği bir altyapı oluşturmak için ekiplerimizle çalıştık" dedi.