GÜNDEM - 20 Ağustos 2024 Salı 14:33

KESOB’daki değişim milyonları getirdi

A
A
A
KESOB’daki değişim milyonları getirdi

Şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KESOB) kesob.com adlı resmi web sitesi, yeni yüzüyle 1 yıla yakın bir zaman diliminde 116 bin 330 tekil görüntülenme, 6 milyon 439 bin 816 da toplam gösterim sayısına ulaştı. Çağa ayak uyduran bir anlayışla web sitesinin değişiminin etkilerini gözlemlediklerini belirtilen KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, “Yenilikçi anlayışımızla dijital çağa ayak uyduruyoruz, uydurmaya da devam edeceğiz” dedi.


KESOB’un resmi web sitesi kesob.com’da vatandaşlar, kurum hakkında bilgilere erişebiliyor, Birliğe bağlı odaların listelerini ve iletişim bilgilerine erişiyor, esnaf ve sanatkarların merak ettiği konulara yanıt buluyor, Birlik tarafından yayımlanan genelgelere ulaşıyor, kurumun sunduğu kooperatifçilik eğitimi, spor kulübü ve anlaşmalı kurumlar gibi hizmetlere göz atarak bilgi alabiliyor. Bu imkanların yanı sıra web sitesi üzerinden iletişim çeşitliliği sayesinde WhatsApp, mail veya iletişim formu aracılığıyla kuruma istek, talep ve şikayetlerini anında iletip geri dönüş alabiliyor. KESOB’un faaliyetleri hakkında haberlere ulaşılabilirken, duyurular sayesinde de güncel gelişmeler takip edilebiliyor, Facebook, X, Instagram, Linkedin gibi çeşitli sosyal medya hesaplarına erişebilip takip edebiliyor.



1 YIL DOLMADAN 6 BUÇUK MİLYON GÖRÜNTÜLENME


Kesob.com, KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ve yönetimi döneminde dijital çağın ihtiyaçlarını gözeterek yenilendi, alt yapısı güçlenerek imkanları artırıldı. Görünümü ve kullanımı değişen kesob.com, vatandaşların, esnaf ve sanatkarların dikkatini çekmeyi başararak, 1 yıla yakın bir sürede 6 buçuk milyona yakın gösterime ulaşmayı başardı.



“ŞEHRİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞUNU DAHA GENİŞ KESİMLERE DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Söz konusu verileri değerlendiren KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Web sitemizi yenileyeli yaklaşık 1 yıl oldu. Günün şartlarını değerlendirerek yenileme gereği duyduk. Alt yapısı değişti ve güncellendi, içerikler ve görünümü önceki görünüme göre daha iyi oldu derken bu değişim vatandaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın dikkatini çekti. Sitemizi yönetirken olması gereken teknik özelliklere dikkat etmemizin dışında özel bir çalışma yapmamış olmamıza rağmen 116 binden fazla tekil görüntülenme, 6 buçuk milyondan fazla da toplam görüntülenme elde ettik, bu rakamlar gün be gün artarak devam ediyor. Tabiri yerindeyse esnaf ve sanatkarlarımızın, vatandaşlarımız gözü kesob.com’da diyebiliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı da aktif bir şekilde güncellemeye devam ediyor, organik olarak takipçilerimizi artırmayı sürdürüyoruz. Elbette bu verileri yeterli görmüyoruz, çalışmalarımızla bu verileri daha çok artıracağız. Birliğimizi, çalışmalarımızı, projelerimizi daha çok kişiye duyurmaya, şehrin en büyük sivil toplum kuruluşunu daha geniş kesimlere duyurmaya, haberdar etmeye devam edeceğiz. Teveccühleri için vatandaşlarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi takip etmeye devam etmelerini belirtiyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Burak Yazgı, bir kez daha Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi Performans antrenörü Burak Yazgı ’Turkish Get-Up’ hareketinde 116.8 kilo kaldırarak, bir kez daha Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. İzmirli performans antrenörü Burak Yazgı, ’Turkish Get-Up’ adı verilen ve ismini Ulubatlı Hasan’ın İstanbul’un fethi sırasında yaralanmasına rağmen Osmanlı sancağını başını üzerinde tutarak surlara dikmesinden alan hareketi, 116.8 kilo ile gerçekleştirerek ismini Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırdı. İzmirli rekortmen, İsveçli Hamdi El Hissy’ye ait olan 80.5 kiloluk rekoru önce 90.97 kilo ile kırarak Guinness’e girdi. Ancak kısa süre sonra ABD’li Michael Aidala, rekoru 115.6 kiloya taşıdı. Rekoru yine ele getirmek için aylarca çalışan Burak Yazgı, sonunda 116.8 kg. kaldırarak rekoru bir kez daha kırmayı başardı. Rekortmen Burak Yazgı, sporu yaşam biçimi olarak gördüğünü belirterek, "Ruhen ve fiziken karşılaşabileceğimiz her türlü olumsuzluğa karşı koyabilmemiz gerektiğine inanıyorum. Bu anlayışla, bugüne kadar birçok farklı branşta aktif olarak yarıştım; aynı zamanda farklı branşlardan sporculara antrenörlük yapmaya devam ediyorum. Bu çok yönlü sportif geçmişim sayesinde, Turkish Get-Up gibi son derece yüksek disiplin gerektiren bir harekette bir yıl içinde iki kez dünya rekoru kırabilecek seviyeye ulaştım. Birçok atletin hedeflediği bir rekorun bir Türk sporcuda olması gerektiğine inanıyordum ve başardım. Sağlığım el verdiği sürece bu mirası taşımaya ve Turkish Get-Up dünya rekorunun sahibi olmaya devam edeceğim" dedi.