GENEL - 16 Nisan 2021 Cuma 11:32

Melikgazi pandemiden dolayı kapalı işyeri ve çalışanlarına yardım edecek

A
A
A
Melikgazi pandemiden dolayı kapalı işyeri ve çalışanlarına yardım edecek

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi dolayısıyla kapalı olan işyerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde meclis kararı alındığını söyledi.


Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında toplumda sosyal dengenin sağlanması amacı ile böyle bir karar alındığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu pandemi döneminde birçok işyeri uzun bir süre hizmet veremedi. Özellikle yeme içme yerleri. Buralar hizmet verse de kısıtlı imkânlar içerisinde sipariş ve paket servis gibi yöntemlerle çalıştı. Dünya genelinde yaşanan pandemiden olumsuz etkilenen ilçemiz esnafına destek olunması için meclis kararı aldık. Özellikle hizmet sektöründe çalışan vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanların Belediyemiz Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne başvurmaları halinde, kendilerine Ramazan ayında gıda paketi vereceğiz. Ancak marketler zinciri olarak bilinen bazı marketler ile eczanede çalışanlar bu kapsamda değildirler” dedi.


Başkan Dr. Palancıoğlu, esnaf dostu bir belediye olarak her zaman hem esnafa hem de çalışanlara destek olacaklarını söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)