POLİTİKA - 12 Şubat 2026 Perşembe 14:43

Okandan’dan yeni bakanlara tebrik: "Kayseri’de ağırlamaktan onur duyacağız"

A
A
A
Okandan’dan yeni bakanlara tebrik: "Kayseri’de ağırlamaktan onur duyacağız"

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen 177. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde, Cumhurbaşkanı’nın tensipleriyle Adalet Bakanlığı görevine atanan Akın Gürlek ile İçişleri Bakanlığı görevine atanan Mustafa Çiftçi ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.


Başkan Okandan, yeni bakanlara görevlerinde başarı temennisinde bulunarak; "Bakanlarımıza yeni görevlerinde üstün muvaffakiyetler diliyor, bu önemli vazifelerinin ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kendilerini Kayseri’de ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı. İl Başkanı Okandan, toplantı öncesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile de bir araya geldi. Görüşmede ertelenen Kayseri programı ele alınırken, Bakan Fidan’ın ziyaretin en kısa sürede yeni bir tarihle gerçekleştirileceğini belirttiği bildirildi. AK Parti 177. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı; AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yoğun bir gündem eşliğinde gerçekleştirildi. Bakanların da Kayseri’deki vatandaşlara selamlarını ilettiği öğrenildi.



Okandan’dan yeni bakanlara tebrik: "Kayseri’de ağırlamaktan onur duyacağız"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kaza sonrası sürücü kaçtı, yaşlı çift geldi: Polisi ikna etmek için dakikalarca dil döktüler Kırıkkale’de takla atarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü, kaza sonrası kayıplara karıştı. Kazanın ardından olay yerine eşiyle birlikte gelen bir vatandaş ise aracı kendisinin kullandığını öne sürdü. Dakikalarca dil döken yaşlı çift, polis ekiplerini ikna etmeye çalıştı. Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 71 AEP 662 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil, şarampole devrildi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araçta yaptıkları incelemede alkol şişeleriyle karşılaştı. Sürücünün ise kazanın ardından olay yerinden kaçtığını belirledi. Kazanın ardından eşiyle birlikte olay yerine gelen bir vatandaş, aracı kendisinin kullandığını iddia etti. Panik yaptığı için olay yerinden ayrıldığını söyleyen vatandaş, "Vallahi ben sürüyordum arabayı. Tansiyonum yükseldi. Arabanın anahtarı da bende. Beni araçtan başkaları çıkarttı. Korktum, panik yaptım. Beni başkaları eve götürdü, hanımı aldım geldim" diyerek kendini savundu. "Siz bize inanmıyorsunuz, biz de size söylemiyoruz" Polis ekipleri, araçta bulunan alkol şişeleriyle ilgili de yaşlı çifte soru yöneltti. Vatandaş, alkol şişelerinin araca daha önce konulmuş olabileceğini öne sürdü. Dakikalarca polis ekiplerine kazayı kendilerinin yaptığını anlatmaya çalışan çift, ekipleri ikna edemedi. Polis ekiplerinin araç sahibinin ismini sorması üzerine kadının, "Siz bize inanmıyorsunuz, biz de size söylemiyoruz" sözleri dikkat çekti. Kaza yaptığını öne süren kişinin üzerinde belirgin yara izine rastlanmaması da ekiplerin şüphesini artırdı. Bu sırada fenalaşan kadın için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şarampole devrilen otomobil, yapılan incelemenin ardından bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi. Polis ekipleri, kazanın gerçek sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.