SPOR - 19 Ekim 2025 Pazar 17:41

Thomas Reis: "Kayserispor’un yeni hocasına karşı takımı hazırlamam zor oldu"

A
A
A
Thomas Reis: "Kayserispor’un yeni hocasına karşı takımı hazırlamam zor oldu"

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Kayserispor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Kayserispor’un yeni hocasına karşı takımı hazırlamam zor oldu" dedi.


Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor, deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Thomas Reis açıklamalarda bulundu. Takımını yeni hocaya karşı hazırlamanın zor olduğunu söyleyen Reis, "Karşılaşmadan önce de söylemiştim. Bütün maçlar özeldir. Özellikle hoca değişikliğine giden takımlara karşı yeni hocanın oynayacağı stile göre takımı hazırlamak her zaman zor olmuştur. Bugün de karşılaşma açıkçası zordu. Takımımı hazırlama anlamında yeni hocalarıyla nasıl oynayacaklarını bilmediğimizden takımı hazırlamam zor oldu. Açıkçası bugün fena bir performans göstermedik" diye konuştu.



"Böyle bir galibiyeti almış olduğumuz için de çok mutluyum"


Reis, karşılaşmanın zor olduğunu fakat sonuçta 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını söyleyerek, "İlk yarının ilk 20-25 dakikasına baktığımızda oyunumuzun çok iyi olduğunu söyleyemem. Hatta bazı ciddi boşluklar bile verdik rakibimize. Sonrasında atmış olduğumuz gol biraz daha oyunu değiştirdik diyebilirim. İkinci yarıda ise oynama şeklimiz çok daha iyiydi. Mücadele verdik ve güçlü kalmaya çalıştık. Daha sonrasında da 3. golü bulduk. 3. golden sonra yapmış olduğumuz bir hata sebebi ile yemiş olduğumuz bir gol oldu. Böyle bir galibiyeti almış olduğumuz için de çok mutluyum. Takımımla gurur duyuyorum. Çok zor bir karşılaşma oldu ama hanemize 3 puan yazdırdık ve evimize dönüyoruz. En iyi şekilde diğer karşılaşmamıza hazırlanacağız şimdi. Kayserispor’a ligin geri kalanında da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Minik eller ormanlar için seferber oldu Muğla geneline olduğu gibi Marmaris’te de yaklaşan yangın sezonu öncesinde ’Orman Benim’ projesi kapsamında çevre etkinliği yapıldı. Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü öncülüğünde, Şehit Ahmet Benler İlkokulu öğrencileri ile birlikte Adaağzı’nda bulunan Kazım Koyuncu Hatıra Ormanı’nda çevre temizliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında yol kenarları ve ormanlık alanlarda yangın riski oluşturabilecek atıklar tek tek toplandı. Öğrenciler, ormancılar ve orman şefleri el ele vererek doğayı temizlerken, alanlardan cam şişeler, yemek artıkları, kartonlar, peçeteler ve çeşitli atıklar çıkarıldı. Toplanan çöpler arasında özellikle yangına sebebiyet verebilecek materyallerin bulunması dikkat çekti. Etkinliğe, Marmaris Orman İşletme Müdürü Gökhan Şahin, Marmaris Milli Parklar Müdürü Halil Şahin, BAKUT Arama Kurtarma ve AFAD destek ekibi, Şehit Ahmet Benler İlkokulu öğrencileri, Orman İşletme şefleri ve ormancıları katılım sağladı. Marmaris Orman İşletme Müdürü Gökhan Şahin çocuklara birlikte çöpleri toplayarak ormanların korunmasının önemini anlatarak, "Ormanlar hepimize ait. Bu güzel doğayı korumak ve temiz tutmak bizim sorumluluğumuz. Doğaya çöp atmamalı, atanları da uyarmalıyız" dedi. Ayrıca çöp toplamaya gelen ve bu bilince ortak olan miniklere Orman işletme müdürlüğü içinde uçurtma ve satranç olan hediyeler takdim etti. Hem çevre bilinci oluşturmak hem de yaz ayları öncesinde yangın riskine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, minik öğrencilerin duyarlılığı takdir topladı. Yetkililer, orman yangınlarının büyük bölümünün insan kaynaklı olduğuna dikkat çekerek vatandaşları daha dikkatli olmaya davet etti.