YEREL HABERLER - 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:07

Vali Tapsız'ın Turizm Haftası Kutlama Mesajı

A
A
A
Vali Tapsız'ın Turizm Haftası Kutlama Mesajı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Süleyman Tapsız, toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve vatandaşların turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenerek "Turizm Haftası"nın kutlandığını vurguladı. Vali Tapsız, şöyle devam etti:
“Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen ilimizin de yeteri kadar pay alabilmesi, Turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Tarihi ve kültürel mirasımız, muhteşem doğal zenginliğimiz, yatırımlardaki hızlı artış İlimizin gelişmişlik düzeyini arttırmaktadır. İlimiz, tarih, kültür, inanç turizmi dahil olmak üzere turizmin her boyutunu kucaklayan kentlerden birisidir. Bu bağlamda, turizmin çeşitlendirilebilir anlamda çoğaltılması ilimize değer katacaktır.”
Doğal güzelliklere, binlerce yıllık tarihe ve kültürel zenginliklere, sıcak, misafirperver ve cömert insanlara sahip olan Kilis, önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Vali Tapsız, “Turizm sektörü ülkemizin ve Kilis’imizin geleceği için çok özel öneme sahiptir.Kilis’imizin bölgemizde ve Türkiye’de özellikle inanç turizminin merkezi haline getirmek için yerel yöneticilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın ve vatandaşlarımızın el birliği ile gayret göstermeleri gerekmektedir. Geçmişten günümüze ulaşan zenginlikleri ve güzellikleriyle Kilis’imizin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmek için Valilik olarak her türlü gayreti göstermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; ilimizin ve ülkemizin turizm alanında daha ileriye götürülmesinde katkı sağlayan herkesin Turizm Haftasını kutluyorum.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir