YEREL HABERLER - 06 Kasım 2015 Cuma 15:05

AK Parti Milletvekilleri Halk Gününde Vatandaşlarla Buluştu

A
A
A
AK Parti Milletvekilleri Halk Gününde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl başkanlığında düzenlenen toplantıda kente 25 milyon liralık yatırım yapılacağının müjdesini verdi.
Uzun zamandır devam eden AK Parti halk günü toplantıları 1 Kasım seçimlerin sonuçlanmasının ardından tekrar başladı. Halk günün her zaman devam ettiğini ve halkla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir düzenlenen halk günü toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundular.
Toplantının açılış konuşmayı yapan Milletvekili Ramazan Can, konuşmasında önce seçim sürecini değerlendirdi ardından da yatırım müjdesi verdi. Konuşmasına AK parti oy veren yada vermeyen herkese teşekkür ederek başlayan Ramazan Can, Biz Kırıkkale’nin vekilleri ollarak Kırıkkale’nin hizmetkarları olacağız. Seçimlerde güzel bir sonuç elde ettik. 3 vekil ile mecliste Kırıkkale adına çalışmalar yapacağız. Kırıkkale tarih yazdı, bu tarihi yazarken hepimiz hayırla anılmak istiyoruz. Bu büyük bir başarıdır. 7 Haziran ardından 82 bin olan oyumuzu 105 bine yükselttik. Her zaman söylemiştik ilk defa kendi dinamitleri listede yer aldı hep birlikte 3-0 yaptık. Hepimiz parti kurucularıyız, millet bizlere sahip çıktı gece gündüz demeden karamsar olmadan 3-0 için çalıştık ve başardık. Mazbataların ardından top bizde, görev bizde. Biz hizmet etmeyi şeref kabul ettik. Çok farklı bir tablo ile hizmet edeceğiz” dedi.
Yeni yatarımlar hakkında da sir açıklama yapan Ramazan Can, “Eski SSK hastanesine ait iki binası yıkım kararı alandı. 40 ünitelik Ağız diş sağılığı eski ağız sağlığı yerinde kalacak, 10 milyon liralık yatırım ile 8 doktorluk aile hekimili ile hastaneye olan uzaklığı önleyeceğiz, yaşlılarımız, vatandaşımız burada hizmet alacak. Ayrıca 4 tane 122 istasyonu, 9 sağlık ocağı teklif edildi. Bu yatırımlarda memlekete hayırlı olsun. Bu saydıklarımın toplam bedeli yaklaşık 25 milyon liradır. Bu konuda emeği geçen sağlık il müdürlüğü ve kamu hastaneleri genel sekreterine teşekkür ediyoruz. İnşallah her toplantıda böyle müjdeli haberler vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ise “Tarihi bir seçim yaşadık. 3-0 dışındaki sonuç hayal kırıklığı olurdu. Kırıkkale’de 3-0 gururunu yaşıyoruz. Bizler AK partiliyiz ama Kırıkkale vekiliyiz. Bizler Kırıkkale’nin tamamına hizmet edeceğiz. Bu seçimin kazananı Kırıkkale olmuştur. Kırıkkale’nin milletvekili olarak bundan sonra hep birlikte hizmet gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı
Toplantıda son olarak söz alan Milletvekili Mehmet Demir, "Ben 1988 yılında siyasete girdim. İnanan insanlarla, dava adamları ile birlikte bize verilen görevi hakkıyla yerine getirmek için gayret gösterdim. Hiçbir zaman plan içinde olmadım, almış olduğum görevleri ise her şeyimi ortaya koyarak yapmaya çalıştım. Gelinen noktada herkese teşekkür ediyorum. İşimizin zor olduğunu biliyorduk ama imkânsız da değildi. Bunu hep birlikte başardık, liderimize halk sahip çıktı. Oyumuzu artırmada ilk 15 girdik. İç Anadolu’da ise en çok oyu artıran 3. İl olduk. Millet kendisine kibirli ve tepeden bakılmasından hoşlanmıyor, vatandaşla içe içe olan vekiller istiyor. Bizim başımızda genel başkan yardımcımız, bakanımız yoktu. Millet bize 105 bin oy verdi. Bunun kıymetini bileceğiz, bu oyu hizmetlerle vefa olarak ödeyeceğiz. Yanlışlardan kaçacağız. Görev kargaşasına müsaade etmeyeceğiz. Herkes kendi işlerini yapacak. Biz Kırıkkale’yi daha bütün hale getireceğiz. Kırıkkale’yi kimse yok sayamayacak, omuz omuza olacağız ve işimizi yapacağız. Bu seçimde yeni tecrübelerde edindik. Güzel bir kampanya yürüttük Allah herkesten razı olsun” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir